OCCASION LEASE

OCCASION LEASE

ZAKELIJK EEN OCCASION LEASEN

Wist u dat het ook mogelijk is om zakelijk een occasion te leasen? Dit is een voordelige optie wanneer u het niet noodzakelijk vindt om in een geheel nieuwe auto te rijden. De occasions van Hans Jongerius hebben allemaal weinig kilometers op de teller staan en zijn altijd goed onderhouden. Daarnaast profiteert u van vele voordelen. Zo zijn de kosten voor reparatie, onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting inbegrepen bij uw maandbedrag. Voor een scherpe leaseprijs kunt u zeer snel wegrijden in een occasion van Hans Jongerius.

FINANCIËLE ASPECTEN BIJ ZAKELIJKE OCCASION LEASE

Er zijn een aantal financiële aspecten verbonden aan zakelijke occasion lease. Zo kunt u het leasen van een occasion combineren met Full Operational Lease of Financial Lease. U leest alles over deze leasevormen op onze productpagina’s. Andere financiële aspecten die horen bij het leasen van een jong gebruikte occasion:

  • U kunt maximaal 500 kilometer per jaar privé rijden, anders heeft u te maken met bijtelling.
  • De leasekosten zijn financieel aftrekbaar.
  • Combineert u het leasen van een occasion met Financial Lease? Dan bent u verantwoordelijk voor alle financiële risico’s. De leaseauto behoort tot het vermogen van uw onderneming. Bij Operational Lease is dit niet het geval.

Heeft u vragen over het combineren van een leasevorm met zakelijke occasion lease? Neem contact met ons op of bel naar een van onze vestigingen voor een uitgebreide toelichting en advies.

VOORDELEN ZAKELIJK LEASEN VAN TWEEDEHANDS AUTO

Wanneer u kiest voor het zakelijk leasen van een jong gebruikte occasion, heeft dat verschillende voordelen. Omdat de auto al bij ons staat, kunt u vrijwel direct wegrijden. Daarnaast is het zakelijk leasen van een occasion aantrekkelijk wanneer u op zoek bent naar een voordelige leasevorm. In combinatie met financial lease is het ook mogelijk om voor korte looptijden te kiezen. Hieronder leest u alle voordelen van het zakelijk leasen van een jong gebruikte auto:

  • Direct wegrijden in de occasion van uw keuze.
  • Een scherpe leaseprijs.
  • U betaalt een vast maandbedrag per maand.
  • Dit maandbedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en wegenbelasting.
  • Korte looptijden mogelijk.
  • Jong gebruikte occasions met lage kilometerstanden.
  • U kunt profiteren van een lagere bijtelling. Veel auto’s vallen onder de gunstige bijtellingsregels van de afgelopen jaren.

ZAKELIJK OCCASION AANBOD BIJ HANS JONGERIUS

Bent u geïnteresseerd in het zakelijk leasen van een occasion? Bekijk dan direct het uitgebreide aanbod occasions van Hans Jongerius. Heeft u nog vragen over het zakelijk leasen van een tweedehands auto? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.