SHORTLEASE

SHORTLEASE

WAT IS SHORTLEASE?

Bent u op zoek naar een leasevorm waarbij u voor een korte periode een auto kunt leasen? Of wilt u liever geen langetermijnverplichting aan gaan? Dan kan shortlease een aantrekkelijke optie voor u zijn. Met shortlease kunt u voor een relatief korte periode een leaseauto rijden. Dat kan handig zijn wanneer u moet wachten op een andere leaseauto, wanneer u een tijdelijk project uitvoert of wanneer u uw eigen auto tijdelijk moet missen. Bij Hans Jongerius is een shortleasecontract al mogelijk vanaf 30 dagen! Daarna is het contract per dag opzegbaar. U bepaalt zelf voor welke auto u kiest en hoe lang u deze wilt shortleasen.

SHORTLEASE: FLEXIBEL EN GOEDKOOP

Wanneer u op zoek bent naar een flexibele vorm van leasing, dan zit u bij shortlease goed. Daarnaast is shortlease een stuk voordeliger dan het huren van een auto én u loopt minder risico dan wanneer u kiest voor een andere leasevorm. U zit namelijk niet vast aan een langlopend leasecontract.

DE VOORDELEN RENAULT SHORTLEASE

Shortlease kent een aantal aantrekkelijke voordelen:

  • Het shortleasecontract is na 30 dagen per dag opzegbaar.
  • Shortlease is een zeer geschikte leasevorm voor ZZP’ers en startende ondernemers, dankzij de flexibiliteit dat shortlease biedt.
  • Shortlease is ook een uitstekende leasevorm als aanvulling voor uw wagenpark.
  • Shortlease is goedkoper dan huren.
  • Weinig risico’s.
  • Altijd een nieuwe of jong gebruikte auto.

SHORTLEASE VOOR ZZP’ERS, STARTENDE ONDERNEMERS EN TIJDELIJKE PROJECTEN

Shortlease kan zeer interessant zijn wanneer u een ZZP’er of een startende ondernemer bent. Bij Hans Jongerius kunt u profiteren van de korte periode waarvoor shortlease mogelijk is. Handig, wanneer u (veel) te maken heeft met bijvoorbeeld tijdelijke projecten. U kunt geheel naar eigen wens bepalen hoe lang u de auto nodig heeft. Blijkt dit toch korter of wat langer te zijn? Geen probleem. Dankzij de flexibiliteit van shortlease weet u zeker dat u de auto tot uw beschikking heeft. Bent u benieuwd naar de prijzen van shortlease? Vraag dan direct uw offerte aan bij Hans Jongerius!

SHORTLEASE VOOR UW WAGENPARK

Als mobiliteitsmanager of wagenparkbeheerder heeft u met enige regelmaat te maken met een wisselende vraag naar auto’s. Shortlease is hier een goede oplossing voor. Dankzij shortlease is het mogelijk om uw wagenpark efficiënter en goedkoper te beheren.

SHORTLEASE VOOR UW MEDEWERKERS

Het in dienst nemen van een nieuwe medewerker kan risico’s met zich meebrengen. De overeenkomst kan tussentijds stop gezet worden door zowel u als werkgever, als door uw medewerker. Heeft u gekozen voor een andere vorm dan shortlease? Dan kan het voorkomen dat de auto op de parkeerplaats stil blijft staan. Met shortlease wordt dit risico geminimaliseerd, omdat het contract na 30 dagen per dag opzegbaar is.

RENAULT SHORTLEASE OFFERTE AANVRAGEN BIJ HANS JONGERIUS

Bent u geïnteresseerd in shortlease? Dan helpen we u bij Hans Jongerius graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een shortlease offerte aan.