Renault garage

Renault garage

Een ervaren Renault garage is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van elk model van Renault. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk optimaal van uw Renault genieten. Hiervoor is een goed onderhoud onmisbaar. U bent hiervoor welkom bij Hans Jongerius, uw ervaren Renault Garage in Woerden, IJsselstein en Gouda. Wij staan voor u klaar met een zeer veelzijdige dienstverlening, waarbij wij al onze kennis en expertise inzetten om uw Renault in uitstekende conditie te houden.

Dealer of the Year uitreiking 2020

Uw ervaren Renault garage voor onderhoud en reparaties

Hans Jongerius staat voor u klaar met alle diensten die u mag verwachten van een ervaren Renault garage. Als officieel Renault dealer kunnen wij u altijd de beste garanties geven. U kunt onder meer rekenen op een jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden aan uw Renault en op Renault onderdelen die wij bij reparatie toepassen. Wij maken gebruik van een werkplaatsuitrusting en gereedschappen die door Renault zijn voorgeschreven. Uiteraard kunt u altijd rekenen op vervangend vervoer wanneer wij de werkzaamheden aan uw voertuig uitvoeren. Het onderhoud aan uw voertuig voeren wij uit aan de hand van onderhoudsprogramma’s die door Renault zijn voorgeschreven. Op basis van beschikbaarheid kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice. Afhankelijk van de afstand kunnen hier kosten aan verbonden zijn.

Economy Parts

Altijd de beste garanties van uw Renault garage

Voor alle reparaties maken wij gebruik van originele Renault onderdelen, zodat wij de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de betreffende onderdelen kunnen garanderen. Speciaal voor voertuigen ouder dan 5 jaar heeft Renault Economy Parts, welke afkomstig zijn van streng geselecteerde fabrikanten. Wanneer wij een reparatie aan uw voertuig uitvoeren, dan bespreken wij uiteraard vrijblijvend de mogelijkheden met u. Als ervaren Renault garage zetten wij ons optimaal in om ervoor te zorgen dat u weer veilig en vertrouwd de weg op kunt met uw Renault.

Maak een afspraak bij Hans Jongerius

Voor onderhoud en reparatie bent u van harte welkom bij Hans Jongerius, uw ervaren Renault garage in Woerden, IJsselstein en Gouda. U kunt direct een afspraak bij ons maken. Wilt u eerst meer informatie of advies over de dienstverlening van onze Renault garage? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Marvin van der Burg

Marvin van der Burg

Service Adviseur