Bandenwissel

Maak een afspraak voor een bandenwissel

Bandenstapel

Renault banden: kwaliteit en voordeel bij Hans Jongerius

Renault banden horen natuurlijk altijd van optimale kwaliteit te zijn. De banden van uw auto bepalen voor een groot deel de veiligheid van het voertuig. Daarnaast profiteert u van een relatief gunstig verbruik en een comfortabele wegligging wanneer de Renault banden in goede conditie verkeren. Zijn de banden van uw Renault aan vervanging toe? Dan bent u bij Hans Jongerius aan het juiste adres. Als erkend Renault dealer zijn wij uw betrouwbare partner voor kwalitatief hoogwaardige, betaalbare nieuwe banden.

Niet elke Renault is voorzien van dezelfde banden. Ieder model heeft eigen Renault bandenmaten. Uiteraard kunnen wij u van advies voorzien over de juiste bandenmaat van uw Renault. Daarnaast kunt u deze informatie ook op de banden zelf terugvinden. U bent altijd welkom in onze Renault werkplaats voor een set nieuwe Renault banden. Hiervoor maakt u eenvoudig online of telefonisch een afspraak.

band

Renault winterbanden bieden veel voordelen

In de winter rijdt u anders dan in de zomer. De wegen verkeren in een andere conditie. We krijgen vaak te maken met gladheid, door bevriezing van het wegdek en bijvoorbeeld door sneeuw. Wanneer u kiest voor Renault winterbanden, dan weet u zeker dat u ook in de winterperiode profiteert van een optimale rijveiligheid. Daarnaast is het rijden op winterbanden binnen bepaalde landen, zoals Frankrijk en Duitsland, wettelijk verplicht. De belangrijkste voordelen van Renault winterbanden zijn:

 

  • Meer grip
  • Beter rijgedrag
  • Verbeterde veiligheid
  • Boetes in buitenland voorkomen
winterband

Renault zomerbanden voor na de winter

Beginnen de temperaturen weer op te lopen en bestaat er geen risico meer op winterse buien? Dan is het tijd om de winterbanden op te slaan tot het volgende winterseizoen en de zomerbanden weer in gebruik te nemen. Uiteraard kunt u bij Hans Jongerius ook terecht voor de beste Renault zomerbanden. Deze hebben in de warmere perioden van het jaar meer grip. Winterbanden slijten sneller wanneer zij gebruikt worden in perioden waarin dit niet noodzakelijk is. Daarnaast is de wegligging niet optimaal. Dit is wel het geval wanneer u gebruik maakt van zomerbanden zodra de winter voorbij is.

Voor de beste Renault banden en bandenwissel naar Hans Jongerius

Wilt u nieuwe Renault banden aanschaffen? Voor zomerbanden en winterbanden voor uw Renault bent u van harte welkom bij Hans Jongerius. U kunt altijd een bezoek brengen aan één van onze vestigingen, in Woerden, Gouda of IJsselstein. Wij staan altijd voor u klaar, ook in onze werkplaats. U kunt online een afspraak bij ons maken. Wilt u eerst meer informatie of wilt u advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Placeholder

Medewerker 1

functie
omschrijving

Neem contact met ons op

Onze medewerkers zullen u zo spoedig mogelijk helpen.

Maak een bandenwissel afspraak