Kangoo E-Tech Electric

Renault Kangoo E-Tech Electric

Rijklaar vanaf
€29.690,-
VAN OF THE YEAR 2022
Veelzijdig stationswagen
Veiligheid en comfort
LCV
Perfect voor ondernemers
Renault Kangoo Electric front

Renault Kangoo Electric: maximaal comfort

De nieuwe Renault Kangoo Electric biedt maximaal comfort en gemak aan elke ondernemer die écht klaar wil zijn voor de toekomst. De emissievrije zones zijn in opkomst en het is belangrijk om daar nu al rekening mee te gaan houden binnen het wagenpark. Het is daarom verstandig om nu al over te stappen op elektrisch rijden, en de Renault Kangoo Electric is dan zonder twijfel een uitstekende keuze.

Kangoo E-Tech Electric

De Renault Kangoo Electric is dé bedrijfswagen van 2022!

De Renault Kangoo is tot International Van of the Year 2022 verkozen en dit is natuurlijk hét model dat direct aan de elektrische versie gemeten kan worden. Als ondernemer wilt u goed voorbereid zijn op de toekomst en dit doet u door de kiezen voor een elektrische bedrijfswagen. De Renault Kangoo Electric biedt u alles wat u nodig heeft om het maximale uit uw bedrijfswagen te halen, van veel ruimte tot de beste rijhulpsystemen en natuurlijk een goede actieradius.

Kangoo E-Tech Electric interieur

Diverse slimme rijhulpsystemen in de Renault Kangoo Electric

Tegenwoordig worden bedrijfswagens steeds beter uitgerust met slimme rijhulpsystemen. De Renault Kangoo Electric is hier zeker geen uitzondering in. U kunt gebruik maken van mar liefst 17 rijhulpsystemen, waaronder een rijstrook assistent, noodstopbekrachtiging en adaptive cruise control. Daarnaast is de nieuwe Renault Kangoo Electric voorzien van het EASY LINK-multimediasysteem. Door gebruik te maken van de connected services kunt u heel eenvoudig toegang krijgen tot al uw apps. U kunt uw smartphone namelijk eenvoudig verbinden met de Renault Kangoo Electric voor een optimale rijbeleving. Het multimediasysteem is voorzien van een 8"-scherm dat eenvoudig gekoppeld kan worden met Apple CarPlay™ of Android Auto™.

Kangoo E-Tech Electric laadruimte

Veel ruimte in de nieuwe Renault Kangoo Electric

De nieuwe Renault Kangoo Electric biedt niet alleen alle techniek die een ondernemer nodig heeft, maar biedt zeker ook alle ruimte die nodig is om bedrijfsgoederen te vervoeren. U kunt rekenen op een geremd trekvermogen van 1.500 kilogram en een laadvolume van 3,9 kubieke meter. In de aankomende L2-versie is het laadvolume nog groter, namelijk 4,9 kubieke meter. Hier komt nog een mooi laadvermogen van 600 kilogram bij, wat in de verlengde versie zelfs 800 kilogram is.

Kangoo E-Tech Electric

Een uitstekende actieradius van de Renault Kangoo Electric

Actieradius is natuurlijk ook belangrijk, zeker wanneer u relatief veel kilometers maakt op een gemiddelde werkdag. De nieuwe Renault Kangoo Electric heeft een uitstekende actieradius van maximaal 300 kilometer onder gemiddelde omstandigheden. U kunt dus tot 300 kilometer afleggen zonder ook maar een minuut bij te hoeven laden. Na dertig minuten laden kunt u alweer 170 kilometer afleggen. Uiteraard helpt een goede rijstijl om de maximale actieradius uit uw Renault Kangoo Electric te halen.

Ervaar de Renault Kangoo Electric!

De nieuwe Renault Kangoo Electric is dé elektrische bedrijfswagen die maximaal comfort biedt aan de gedreven ondernemer. Deze bedrijfswagen biedt optimaal gemak en maximale veiligheid, terwijl het natuurlijk ook een duurzame, groene keuze is. Met de Renault Kangoo Electric bent u als ondernemer goed voorbereid op vandaag én op de toekomst. Ervaar de Renault Kangoo Electric zelf, en u weet het: dit is uw ideale elektrische bedrijfswagen!

Renault Kangoo E-Tech Electric
Wilt u een auto inruilen?
Maximaal 4 bestanden.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.