Renault wintercheck

Maak een afspraak voor een wintercheck!

Wintercheck

De Renault Wintercheck: uw voertuig klaar voor de kou!

Met de Renault Wintercheck zorgt u ervoor dat uw auto klaar is voor de winter, wat het seizoen ook mag brengen. Nederland is een vrij onvoorspelbaar land als het om het klimaat gaat. De winter kan vrij zacht verlopen, maar zeker ook een stuk strenger dan verwacht. Uw auto winterklaar maken is dan ook altijd een goed idee. U weet nooit wat het seizoen gaat brengen.

De winter is natuurlijk een prachtig seizoen om er lekker met de auto op uit te trekken. Heerlijk in uw Renault stappen om misschien wel door wit besneeuwde landschappen te toeren, terwijl de verwarming ervoor zorgt dat u comfortabel kunt genieten van al dat winters moois. Dan moet u natuurlijk wel op uw Renault kunnen vertrouwen!

Onderhoud met monteur

Profiteer voordelig van de Renault Wintercheck van Hans Jongerius

U wilt deze winter veilig en onbezorgd van uw Renault kunnen genieten, of het nu vriest of dooit. Bij Hans Jongerius zorgen wij ervoor dat u zeker kunt zijn van een betrouwbare auto. U kunt nú profiteren van de Renault Wintercheck voor slechts € 14,95. Voor dit aantrekkelijke bedrag checken wij uw Renault op maar liefst 10 vitale punten. Breidt u uw My Renault lidmaatschap nu uit naar My Renault+, dan is de Renault Wintercheck voor u zelfs helemaal gratis. Klik hier voor meer informatie.

Routeservice

Optimaal voordeel met de Renault Wintercheck

U bent van harte welkom bij Hans Jongerius voor een Renault Wintercheck tegen een wel heel aantrekkelijke prijs. Onze Renault Wintercheck levert u maximaal voordeel op én u heeft de zekerheid dat u comfortabel en onbezorgd kunt gaan genieten van winterse ritjes in uw vertrouwde wagen. U kunt natuurlijk direct een afspraak maken voor de Renault Wintercheck, maar u kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Uiteraard staan wij voor de Renault Wintercheck voor u klaar in al onze vestigingen, in Woerden, IJsselstein en Gouda. Wij zijn u graag van dienst.

Andre de Jong

Andre de Jong

After Sales Manager

Neem contact met ons op

Onze medewerkers zullen u zo spoedig mogelijk helpen.

Maak een wintercheck afspraak