Renault Fleetsales

Renault Fleetsales

Dealer Of The Year - 5 jaar op een rij

Renault fleetsales: maatwerk voor grote zakelijke klanten en wagenparkbeheerders

Renault fleetsales is een unieke service van Hans Jongerius, speciaal voor grote zakelijke klanten en wagenparkbeheerders. Het is belangrijk dat u kunt vertrouwen op uw wagenpark. Hier zorgen wij graag voor. Wij gaan graag het gesprek met u aan en ontdekken, samen met u, hoe de behoeften precies liggen. Op basis hiervan kunnen wij een maatwerk oplossing aanbieden bij zowel de aanschaf als het beheer van het wagenpark. Door deze Renault fleetsales service hebben wij door de jaren heen vanuit ons Business Center al veel bedrijven de best passende oplossing kunnen bieden. Dit heeft geresulteerd in langdurige, duurzame relaties waar wij in het bijzonder trots op zijn.

Altijd de beste maatwerk oplossing met Renault fleetsales

Het spreekt voor zich dat de Renault fleetsales service van Hans Jongerius volledig kan worden afgestemd op uw specifieke behoeften. Hierbij zorgen wij voor een professioneel advies en een totaalplaatje van relevante informatie, zodat u op de juiste wijze uw keuzes kunt maken. Wij zijn er om met u mee te denken en u hierin te ondersteunen. Onze medewerkers kennen de taal van de ondernemer en zijn voortdurend op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Daarnaast weten onze medewerkers uiteraard ook alles van BPM en bijtellingen. Hierdoor kunnen wij altijd de best passende, maatwerk oplossing aanbieden voor een optimale mobiliteit van uw bedrijf.

Renault

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Renault fleetsales?

U bent bij Hans Jongerius van harte welkom voor onze Renault fleetsales service. Voor meer informatie over deze service kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen middels het contactformulier of door een mail te sturen naar businesscenter@hjgroep.nl. Uiteraard kunt u ook altijd een vrijblijvende afspraak maken voor meer informatie en advies. Wij zijn u graag van dienst op één van onze locaties, in Woerden, IJsselstein of Gouda.

Neem contact met ons op

Onze medewerkers zullen u zo spoedig mogelijk helpen.

Ik wil graag meer informatie over
Aanhef
Naam