Rent

Direct een Renault huren bij Hans Jongerius

Dealer Of The Year - 5 jaar op een rij

Renault Rent: een Renault huren die bij u past

Renault Rent bij Hans Jongerius: dé manier om betrouwbaar, comfortabel en zorgeloos een goede Renault te huren. Wilt u privé of zakelijk een Renault huren? Dan bieden wij u veel mogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van een personenwagen, een bedrijfswagen of een unieke special, zoals een cabriolet. Komt u bij ons om een Renault te huren, maar weet u niet goed welk model het best bij u past? Dan denken wij graag met u mee. Uiteraard profiteert u van al onze kwaliteitsservices en garanties wanneer u bij ons een Renault huurt, precies zoals u van ons gewend bent.

Wat zijn de voordelen van Renault Rent bij Hans Jongerius?

Komt u een Renault huren bij ons, dan bent u zeker van een uitstekende service en de juiste garanties. Onze Renault Rent service biedt diverse interessante voordelen, zoals:

 

Route Service en all risk verzekering

Bij problemen onderweg kunt u gebruik maken van onze Route Service. Uw Rent-auto is altijd all risk verzekerd.

 

Extra’s en accessoires

Uw Rent-auto is standaard rijk uitgerust. Accessoires, zoals een kinderzitje, dakdragers en sneeuwkettingen, huurt u direct bij Hans Jongerius.

 

Flexibiliteit

U kunt bij ons een Renault huren voor een dagdeel, een dag, een weekend of een hele week. Het moment dat een dag(deel) ingaat is eveneens flexibel. U kunt bij ons al een Renault huren vanaf slechts € 23,-. Het complete overzicht van de tarieven en mogelijkheden kunt u hieronder downloaden.

Renault

Wilt u direct een Renault huren bij Hans Jongerius?

U kunt direct een Renault huren bij ons. Dit regelt u eenvoudig en snel middels onderstaand formulier. Wilt u eerst meer informatie over de tarieven, de huurvoorwaarden of bijvoorbeeld de huurperioden? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en advies. Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op

Onze medewerkers zullen u zo spoedig mogelijk helpen.

Ik wil graag meer informatie over
Aanhef
Naam