Renault Routeservice

Renault Routeservice bij Hans Jongerius

Voor de Renault Routeservice bent u natuurlijk aan het juiste adres bij Hans Jongerius, uw ervaren Renault en Dacia dealer. Wij staan voor u klaar met een zeer complete, veelzijdige dienstverlening. Wanneer u een nieuwe Renault koopt, dan wilt u zeker zijn van ontspannen rijden. Dit kan wanneer u kunt rekenen op de Renault Routeservice, welke onderdeel uitmaakt van de garantieperiode die u bij uw nieuwe voertuig ontvangt.

Routeservice

Uitstekende dekking met de Renault Routeservice

De Renault Routeservice is gratis en biedt u recht op hulp bij pech onderweg wanneer de Renault volgens de richtlijnen van de fabriek is onderhouden door een officiële dealer, zoals Hans Jongerius. De dekking is zeer compleet, met hulpverlening ter plaatse, het vervoer van de auto naar de dichtstbijzijnde Renault dealer en hulp bij storingen en ongevallen. Hierbij kunt u onder meer ook denken aan het tanken van de verkeerde brandstof of aan het in de auto laten liggen van de sleutel. Een aantal zaken zijn uitgesloten. Het gaat dan bijvoorbeeld om een gebroken sleutel, een lege brandstoftank, het verlies van de sleutel of een lekke band. Wanneer u deze zaken ook graag gedekt wilt hebben, dan kunt u aanvullend de Renault Routeservice Plus afsluiten.

Renault routeservice plan

Wat is de Renault Routeservice Plus?

De Renault Routeservice Plus is bedoeld als aanvulling op de gratis Renault Routeservice. Hiermee kunt u onder meer rekenen op pechhulp in binnen- en buitenland, een hotelovernachting wanneer dit noodzakelijk is, een vervangende chauffeur, hulp bij de meest uiteenlopende storingen en ongevallen, repatriëring en vervangend vervoer door de duur van maximaal 10 dagen.

De Renault Routeservice staat altijd voor u klaar

We rijden natuurlijk het meest overdag, maar wat als het in de nacht ineens mis gaat? Dan wilt u ook kunnen rekenen op de beste service. Dit kan zeker wanneer u gebruik maakt van de Renault Routeservice. Deze is namelijk 24/7 bereikbaar. Wij nodigen u uit om eens een bezoek te brengen aan één van de showrooms van Hans Jongerius, in IJsselstein, Woerden of Gouda. Wij vertellen u graag vrijblijvend meer over de voordelen van de Renault Routeservice en Renault Routeservice Plus.

Contact

Meer informatie over Routeservice of Routeservice+? Neem contact met ons op via het vestigingsnummer of mail direct met onze Routeservice experts.

Marvin van der Burg

Marvin van der Burg

Service Adviseur
Andre de Jong

Andre de Jong

After Sales Manager