Renault Trafic

Rijklaar vanaf
€22.780,-

Kenmerken van de Renault Trafic

LCV
Dynamische bestelwagen
Efficiency
Hoogwaardige technologie
Comfort op niveau
Comfortabele interieur

Renault Trafic: de dynamische bestelwagen voor ondernemers

De nieuwe Renault Trafic is een perfecte keuze voor ondernemers die willen profiteren van een combinatie van ruimte en een elegant design. Deze Renault bestelwagen is beschikbaar in meerdere uitvoeringen, waaronder ook een uitvoering met een dubbele cabine. De nieuwe Renault Trafic 2022 is voorzien van LED Pure Vision koplampen en heeft in de standaard uitvoering een laadlengte van maar liefst 4,15 meter. Het koppel van dit vernieuwde model van Renault is toegenomen en het model is beschikbaar met vier verschillende Blue dCi dieselmotoren die tussen de 110 en 170 pk leveren.

De vernieuwde Renault Trafic komt met veel opties, waarmee het merk wil inspelen op de uiteenlopende behoeften van ondernemers. Zo is de Renault Trafic leverbaar met onder meer blind spot warning, lane departure warning, adaptive cruise control, EDC automaat en Traffic Sign Recognition met snelheidswaarschuwing, Lane departure warning, Blind spot warning.

Hoogwaardige technologie in de Renault Trafic

De nieuwe Renault Trafic biedt de langste laadruimte in zijn klasse, maar dat is niet de enige reden om voor deze bedrijfsauto te kiezen. Er is namelijk ook meer dan voldoende technologie aan boord om het de gemiddelde ondernemer een stuk makkelijker te maken. Zo kunt u gebruik maken van het EASY LINK multimediasysteem met navigatie. Dit systeem is volledig compatible met Android Auto en Apple CarPlay. De bediening is eenvoudig op het ruime 8 inch touchscreen. Apparatuur opladen? Er zijn maar liefst drie USB-aansluitingen te vinden in het interieur van de nieuwe Renault Trafic.

Trafic gesloten bestelwagen

Trafic met Dubbele Cabine

Meer ruimte nodig voor passagiers? De Renault Trafic Dubbele Cabine biedt ongelofelijke mogelijkheden!

Image

Trafic Dubbele Cabine Luxe

Image

Trafic Dubbele Cabine Business

Image

Trafic Dubbele Cabine Work Edition

Image

Trafic Dubbele Cabine Comfort

Trafic platvorm cabine

Oneindig aanpasbaar met ontelbare opbouwmogelijkheden. Dat is de nieuwe Trafic Platvorm Cabine. Tel hierbij de fantastische rijeigenschappen van de Trafic bij op en u configureert al gauw de perfecte bedrijfswagen. Laat u informeren door onze experts!

Image
Trafic Platform Cabine

Trafic Platform Cabine Comfort

Wilt u ook genieten van eindeloos veel intelligentie?

De nieuwe Renault Trafic biedt een fantastische combinatie van intelligentie en comfort binnen het interieur. Dit, in combinatie met de enorme ruimte, maar de nieuwe Renault Trafic tot dé musthave voor moderne ondernemers. Wilt u nader kennismaken met de nieuwe of een tweedehands Renault Trafic? Kom dan langs in één van de vestigingen van Hans Jongerius, in Gouda, Woerden of IJsselstein.

Renault Trafic
Wilt u een auto inruilen?
Maximaal 4 bestanden.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.