Renault Kangoo

Rijklaar vanaf
€17.190,-

Kenmerken van de Renault Kangoo

LCV
Praktische interieur
Technologie
Technologie voor professionals
Veelzijdig stationswagen
Veilige technologieën

Renault Kangoo kopen of leasen bij Hans Jongerius

De nieuwe Renault Kangoo heeft de zakelijke markt aangenaam weten te verrassen met veel ruimte, praktische opbergvakken en een verschuifbare dakklep. Het is niet voor niets de Van Of The Year 2022. Met deze wagen laat Renault goed zien dat het merk echt luistert naar wat ondernemers vandaag de dag nodig hebben. Er is werkelijk overal aan gedacht in het design van de nieuwe Renault Kangoo. Deze wagen weet zich razendsnel op de behoeften aan te passen. De wielkasten nemen ook bijzonder weinig ruimte in, waardoor er extra vlakke laadruimte ontstaat. Er is zelfs voldoende ruimte voor een derde zitting.

De Renault Kangoo kan worden geleverd met een motor naar wens. Onder de beschikbare motoren is ook een volledig elektrische motor aanwezig voor optimale zuinigheid, waarbij er geen kracht verloren gaat.

Renault Kangoo still

Het praktische interieur van de nieuwe Renault Kangoo

De Renault Kangoo laat niet alleen een stoer, sterk en robuust design zien. Het interieur is ook helemaal aangepast op wat de gemiddelde ondernemer van nu nodig heeft. Zo heeft u niet alleen de beschikking over een grote laadruimte, maar in het interieur zijn ook veel slimme opbergvakken te vinden. Vanaf nu hoeft u echt niets meer los in de wagen te leggen, waardoor het beschadigd of kwijt kan raken. Daarnaast is het interieur natuurlijk ook van de nodige technologie voorzien om het rijcomfort te verhogen. U kunt gebruik maken van een praktische parkeercamera en er is een compleet ingebouwd multimediasysteem in de wagen aanwezig.

Image
Kangoo Comfort

Kangoo Comfort

Tijdelijk al vanaf
€16.790,-
Oa. voorzien van:
  • Dodehoekspiegel in zonneklep 

  • Automatic Emergency Call

  • Roetfilter

  • Blind Spot Warning met actieve interventie

Toon meer Toon minder
Image
Kangoo Luxe

Kangoo Luxe

Tijdelijk al vanaf
€18.190,-
Extra uitgerust tov de Comfort met oa:
  • Vierseizoenbanden met sneeuwvlokindicatie

  • Parkeersensoren aan de voor-, achter- en zijkant

  • Centrale deurvergrendeling met extra inbraakpreventie

  • Verkeersbordenherkenning op basis van informatie camera

Toon meer Toon minder

Kopen of leasen bij Hans Jongerius

Wilt u uw wagenpark aanvullen met een nieuwe of gebruikte Renault Kangoo? Dan kunt u altijd bij Hans Jongerius terecht. Kom een proefrit maken in IJsselstein, Woerden of Gouda. Wij bieden diverse mogelijkheden voor zowel kopen als leasen. Uiteraard informeren en adviseren wij u graag op vrijblijvende basis. Bezoek één van onze filialen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Renault Kangoo
Wilt u een auto inruilen?
Maximaal 4 bestanden.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.