Short lease

Renault Short-lease

Dealer Of The Year - 5 jaar op een rij

Renault Short Lease: eenvoudig en zonder lange termijn verplichtingen

Renault Short Lease kan voor u een uitstekende oplossing zijn. Wilt u tijdelijk een auto leasen of wilt u eenvoudigweg niet voor lange periode een financiële verplichting aan gaan? Dan kunt u kiezen voor Renault Short Lease bij Hans Jongerius. Hiermee kunt u voor relatief korte periode een auto leasen, waarbij u uiteraard profiteert van de betrouwbare, hoogwaardige en vriendelijke service die u van ons gewend bent.

Vanaf 30 dagen leasen met Renault Short Lease

Met Renault Short Lease is het mogelijk om voor kortere periode te leasen dan bij andere leasevormen, zoals Operational Lease en Financial Lease. Kiest u voor Renault Short Lease, dan kunt u bij ons al een auto leasen voor een huurperiode vanaf slechts 30 dagen. Wanneer u slechts voor korte periode een betrouwbare auto nodig heeft, dan kan Renault Short Lease voor u de perfecte keuze zijn. U kunt de gewenste looptijd van het leasecontract aan ons doorgeven. Daarnaast vragen wij u om een goede inschatting te maken van het aantal kilometers dat u verwacht te rijden. Op basis van deze gegevens berekenen wij een maandbedrag voor u. Hans Jongerius biedt short lease al aan vanaf €454,-. De volledige prijslijst kunt u hieronder downloaden.

Renault

Voor Renault Short Lease naar Hans Jongerius

Wilt u niet voor een aantal jaren vastzitten aan een leasecontract? Wilt u voor relatief korte periode een auto leasen? De Short Lease Service van Hans Jongerius is de perfecte oplossing voor u. Voor meer informatie of advies over Renault Short Lease kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier. Onze lease-afdeling is ook te bereiken op telefoonnummer 0348 – 435 785. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in één van onze vestigingen. Wij staan voor u klaar in Woerden, IJsselstein en Gouda. Onze ervaren medewerkers zijn er om u te informeren en te adviseren op vrijblijvende basis.

Neem contact met ons op

Onze medewerkers zullen u zo spoedig mogelijk helpen.

Ik wil graag meer informatie over
Aanhef
Naam