Ons verhaal

Hans Jongerius: uw ervaren partner sinds 1988

Hans Jongerius staat al sinds 1988 voor u klaar met een vriendelijke en professionele dienstverlening. Het begon echter niet als het grote bedrijf waar wij nu met trots naar kijken. Wij begonnen namelijk op slechts één locatie, met een focus op één merk. Door de jaren heen zijn wij blijven groeien en ontwikkelen. Tegenwoordig mogen wij ons presenteren als een veelzijdig bedrijf met drie vestigingen, namelijk in Woerden, IJsselstein en Gouda. Wij zijn Hans Jongerius: Renault en Dacia dealer. Daarnaast profileren wij ons met Motrio en de Renault Z.E. lijn.

Renault Talisman

Hiermee zijn we er zeker nog niet. Wij zijn namelijk met meer services en mogelijkheden uitgebreid door de jaren heen. Zo hebben wij ook een autoschadebedrijf, carwash, verhuurbedrijf, Renault Bedrijfswagens en een groot aanbod occasions van alle merken. Wij bieden een zeer compleet en veelzijdig dienstenpakket voor zowel bedrijven als particulieren. Hierbij kunnen wij trots zijn op de brede inzet van onze kennis, ervaring en expertise.

Dacia Duster Rear

Ondanks de flinke groei van Hans Jongerius door de jaren heen, zien wij onszelf nog altijd als het no-nonsense familiebedrijf waar wij bekend mee zijn geworden. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht voor iedere klant, groot en kleiner. Tegenwoordig werken wij met 60 vakkundige medewerkers die werken vanuit hetzelfde motto. Wij zetten ons allemaal in om de kwaliteit en onze service maximaal te houden, waarmee wij steeds een 100 procent klanttevredenheid weten te realiseren. Daar zijn we trots op!

Hans Jongerius


Waar we ook trots op zijn, is dat we onze maatschappelijke functie niet uit het oog verliezen. Jaarlijks ondersteunen wij diverse evenementen in de regio. Toch, uiteindelijk zijn we het meest trots op elke klant die wij weer van dienst mogen zijn. Daarom nodigen wij u uit om ook eens een bezoek te brengen aan één van onze showrooms, voor een nadere kennismaking. Wij kijken ernaar uit. U ook?