Autoverzekering

Autoverzekering: goed geregeld via Hans Jongerius

Een autoverzekering moet goed bij u en uw auto passen. Bij Hans Jongerius bent u altijd welkom wanneer u vragen heeft over de autoverzekering. Wij controleren graag welke autoverzekering het best bij u past. Uiteraard informeren en adviseren wij u geheel kosteloos.

Het hebben van een autoverzekering is in Nederland verplicht. Dit betekent dat u minimaal verzekerd dient te zijn tegen de gevolgen van aansprakelijkheid. Renault heeft hiervoor de WA-verzekering. Daarnaast bent u bij ons ook welkom voor een beperkt casco autoverzekering en een volledig casco autoverzekering. Deze laatste biedt de maximale dekking van de meest voorkomende bijkomende risico’s.

Renault

Autoverzekering Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

U heeft minimaal een WA-verzekering nodig voor uw auto. Hiermee bent u verzekerd tegen de gevolgen van aansprakelijkheid. Wanneer u kiest voor een WA-dekking met een Renault autoverzekering, dan kunt u rekenen op het volgende:

  • Letselschade tot € 2.500.000,- per gebeurtenis
  • Materieel tot € 2.500.000,- per gebeurtenis

De standaard WA-verzekering kan naar wens verder worden aangevuld met een beperkt casco of een volledig casco dekking. Voor uw nieuwe Renault raadt Hans Jongerius u de volledig casco autoverzekering aan, waarmee u profiteert van een optimale. Rijdt u een occasion? Dan is de beperkt casco autoverzekering vaak een uitstekende keuze.

Dealer Of The Year - 5 jaar op een rij

Autoverzekering Beperkt casco

Wanneer u een occasion rijdt, dan is de beperkt casco autoverzekering vaak de beste keuze. Met deze Renault autoverzekering bent u verzekerd voor schade door brand, storm, (poging tot) diefstal en ruitschade. Bij deze Renault autoverzekering is ook 2 jaar occasion waarderegeling inbegrepen.

Autoverzekering Volledig casco

De volledig casco autoverzekering van Renault biedt u een nog bredere dekking en is de beste keuze wanneer u een nieuwe of erg jonge auto rijdt. Met deze autoverzekering bent u ook verzekerd voor schade door vandalisme en schade als gevolg van een aanrijding. Hier bovenop geniet u als bestuurder van een nieuwe auto ook nog van een gunstige 5 jaar nieuwwaarderegeling. Voor occasionrijders is dit een 5 jaar occasion waarderegeling.

Wat zijn de voordelen van de Renault autoverzekering?

De Renault autoverzekering biedt u interessante voordelen. In alle gevallen, dus zeker niet alleen wanneer u kiest voor de volledig casco autoverzekering van Renault. Hieronder vindt u een opsomming van de belangrijkste voordelen van de Renault autoverzekering:

  • Heldere polisvoorwaarden
  • Schadeherstel bij Hans Jongerius zonder eigen risico
  • Schadeherstel met originele onderdelen
  • Schadehulplijn (24/7)
  • Gunstige nieuw- en occasion waarderegeling
  • Scherpe premie
  • Accessoires meeverzekerd

Alle accessoires van uw Renault zijn standaard tot maximaal 10 procent van de totale cataloguswaarde van het voertuig meeverzekerd. Wanneer u een rijk en luxe uitgeruste Renault rijdt, dan kunt u de accessoires extra verzekeren tegen een hoger bedrag. Er geldt een onbeperkte dekking voor audio- en navigatiesystemen. Ingebouwde audio- en navigatieapparatuur van Renault zijn ongelimiteerd verzekerd. 

Familie Jongerius

Extra voordelen van de Renault verzekering

De Renault verzekering biedt u nog meer interessante voordelen. Bij Hans Jongerius regelen wij het allemaal snel voor u. Zo kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend advies over de best passende autoverzekering voor uw Renault. Daarnaast kunnen wij direct uw premie berekenen aan de hand van uw gegevens. Wij kunnen de verzekering meteen voor u regelen, waardoor u goed verzekerd met nieuwe Renault bij ons uit de showroom rijdt. Wel zo prettig. Hieronder vindt u nog een aantal aantrekkelijke voordelen van de Renault autoverzekering.

Dacia Duster front

Gratis overstapservice

Heeft u al een autoverzekering, maar wilt u ook gaan profiteren van de voordelen van de Renault autoverzekering? Dan kunt u bij Renault heel eenvoudig uw huidige polis kosteloos opzeggen. Het is ook mogelijk om op de vervaldatum van uw huidige autoverzekering automatisch over te stappen naar een Renault verzekering. Wij zorgen er in dit geval voor dat uw huidige autoverzekering op het juiste moment stopt en uw nieuwe Renault autoverzekering op het juiste moment start. Zo heeft u zelf nergens omkijken naar en weet u dat het gewoon goed geregeld is.

Aanvullende dekking op maat voor uw Renault

Het is uiteraard mogelijk om uw Renault autoverzekering uit te breiden met aanvullende dekkingen. Hierdoor kunt u uw uiteindelijke Renault autoverzekering eenvoudig op maat samenstellen en uitbreiden, zodat deze optimaal bij u past. U kunt kiezen voor de volgende aanvullende dekkingen voor uw Renault autoverzekering:

Schadeverzekering voor Inzittenden (SVI)

Deze uitbreiding dekt alle eigendommen die door inzittenden worden vervoerd; materiële gevolgschade en kosten voor geneeskundige behandelingen in geval van een ongeval met letsel. De verzekeringnemer en de inwonende gezinsleden zijn ook verzekerd wanneer zij zich in een andere auto bevinden.

Rechtsbijstandverzekering

Deze uitbreiding dekt het verhalen van schade aan de auto op de tegenpartij en geeft u juridische bijstand in het geval van een geschil met betrekking tot uw auto. Indien u geen rechtsbijstandsverzekering afsluit, dient u zelf uw schade te verhalen op de tegenpartij.

Renault Talisman front

Schadeherstel altijd snel en vakkundig geregeld bij Hans Jongerius

Natuurlijk gaat u zuinig om met uw auto, maar dit betekent helaas niet dat u schade altijd kunt voorkomen. U kunt zelf schade veroorzaken, maar een ander kan dit uiteraard ook doen. In alle gevallen is het belangrijk dat u kunt rekenen op een snel en vakkundig schadeherstel van uw Renault. Alle herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd door Hans Jongerius. Dit betekent dat u kunt rekenen op een snelle en professionele service. Wij gebruiken hierbij altijd originele Renault onderdelen. De afhandeling vindt plaats zonder factuur voor u wanneer u een Renault autoverzekering heeft. In dit geval wordt de factuur namelijk direct betaald door de autoverzekering.

Dacia Sandero Interieur

24-uurs schadehulplijn

Wanneer u te maken krijgt met schade, dan wilt u het liefst zo snel mogelijk geholpen worden. De situatie is al erg vervelend en mogelijk bent u ook erg geschrokken. Dan is het niet prettig als u nog lange tijd moet wachten tot u contact op kunt nemen. Met een Renault autoverzekering heeft u toegang tot de exclusieve schadehulplijn, die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staat. Professionele medewerkers nemen u alle zorgen uit handen en zien er op toe dat uw schades snel en efficiënt worden afgehandeld. U kunt niet alleen bij de 24-uurs schadehulplijn terecht om uw schade te melden, maar onder meer ook voor het regelen van vervangend vervoer en het ontvangen van hulp en ondersteuning bij het invullen van de schadeformulieren.

Een Renault autoverzekering afsluiten

Wilt u een Renault autoverzekering afsluiten of wilt u meer weten over de Renault autoverzekering? Onze medewerkers staan voor u klaar om u te informeren en te adviseren. Wij kunnen het, indien gewenst, direct voor u regelen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies of neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Placeholder

Medewerker 1

functie
omschrijving

Neem contact met ons op

Onze medewerkers zullen u zo spoedig mogelijk helpen.