Renault Captur E-TECH Plug-in Hybrid

Rijklaar vanaf
€38.095

Captur Plug-in Hybrid

De nieuwe Renault Captur E-Tech Plug-in Hybride combineert de zekerheid van hybride rijden met de responsiviteit en het hoge comfort van elektrisch rijden. Deze combinatie levert u een maximaal rijcomfort op. In de stad bereikt u een mooie actieradius tot wel 65 kilometer. Gaat u lekker met eigen auto op vakantie, een weekendje weg of op visite bij familie aan de andere kant van het land? U schakelt probleemloos over op hybride, zodat u geen rekening meer hoeft te houden met de actieradius.

De Renault Captur E-Tech Plug-in Hybride is absoluut een bijzondere keuze en dit heeft vooral te maken met de aanwezige PURE-modus. Hiermee kunt u tot wel 135 kilometer per uur rijden zonder gebruik te maken van de verbrandingsmotor. Dit zorgt voor een aangenaam rijcomfort, altijd en overal, ook op de snelweg.

Prijzen en uitvoeringen

Welke uitvoering kiest u? Er is voor iedereen een geschikte versie van de Renault Captur E-Tech Hybrid. Lees hieronder meer over de prijzen van de verschillende uitrustingsniveaus. Benieuwd naar uw extra inruilvoordeel? Bereken snel en eenvoudig de inruilwaarde van uw huidige auto. 

Image

Captur Hybrid Plug-in Hybrid Iconic

€250,- accessoirescheque + korting van € 3.300,-
Uw voordeel
€3.300
Tijdelijk al vanaf
€38.495
Private lease p.m. vanaf
€614
Standaard extra voorzien van o.a.:
  • elektrisch verwarmbare voorstoelen

  • Bekleding rundleder 'Noir'

  • parkeersensoren vóór, zij en achter met easy park assist

  • around view monitor

Toon meer Toon minder

Kenmerken van de Renault Captur E-TECH Hybrid

Responsive car
Responsief
Milieuvriendelijk
Milieubewust
Fuel efficient
Minder brandstofverbruik
Renault Captur E-TECH Hybrid
Renault Captur E-TECH Hybrid Charging

De nieuwe Renault Captur E-Tech Plug-in Hybride: dé SUV die alles heeft

Deze SUV is een absolute aanwinst wanneer u wilt genieten van een perfecte combinatie van elektrisch en hybride rijden. Ideaal voor dagelijks gebruik zonder brandstofverbruik én voor het zorgeloos afleggen van langere ritten. U kunt meer dan 45 kilometer gecombineerd tijden in de elektrische modus van de nieuwe Renault Captur E-Tech Plug-in Hybride en in de stad kan dit zelfs tot 65 kilometer. Veelzijdigheid is dan ook zeker aanwezig in dit luxe, comfortabele model van Renault. Het model is voorzien van de nieuwe E-TECH Plug-in-motor. Dat betekent dat er een combinatie wordt gemaakt van een benzinemotor, een elektrische motor en een innovatieve versnellingsbak.

Captur Rive Gauche schuin

Captur Rive Gauche

De perfecte balans tussen elegantie en karakter. Voor diegene die zich willen onderscheiden van de massa. Het ontwerp is het toonbeeld van Parijse elegantie. Natuurlijk met de moderne en belangrijke functies als hybride aandrijvingen, connected systemen, 16 rijhulpsystemen en tot wel 536 liter bagageruimte. Kies nu de stijl, die perfect past bij jouw persoonlijkheid.

Check mark
Met benzine of hybride motoren
Check mark
16 rijhulpsystemen
Check mark
Toonbeeld van Parijse elegantie

Kom de Renault Captur E-Tech Plug-in Hybride bewonderen

Hans Jongerius is uw ervaren Renault dealer in de regio’s Den-Haag, Rotterdam en Spijkenisse. Onze showrooms zijn te bezoeken in Woerden, Gouda en IJsselstein. Hier kunt u vanzelfsprekend nader kennismaken met de nieuwe Renault Captur E-Tech Plug-in Hybride. Wilt u een andere Captur auto of heeft u interesse in een Renault Captur occasion? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. Wij zijn u altijd graag van dienst. Wilt u meer informatie of advies over de nieuwe Renault Captur E-Tech Plug-in Hybride? Kom langs of neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Renault Captur E-TECH Plug-in Hybrid
Wilt u een auto inruilen?
Maximaal 4 bestanden.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.