Renault Espace

Renault Espace

Rijklaar vanaf
€56.995,-

Kenmerken van de Renault Espace

Elegante crossover
Elegante crossover
Ultiem comfort
Ultiem comfort
Voordelig ruimte
Voordelig ruimte
Renault Espace rear

De Renault Espace: geniet van de charme van een stoere crossover

De Renault Espace is zeker niet nieuw op de markt, maar de níeuwe Renault Espace is dit zeker wel. Dit succesvolle model is inmiddels al aan de vijfde generatie begonnen en is van een unieke MPV gegroeid naar een stoere crossover. Deze nieuwe Renault Espace is voorzien van een Multi-Sense systeem, dat ervoor zorgt dat diverse systemen binnen het voertuig perfect op elkaar aansluiten. Hierbij kunt u onder meer denken aan de ambiance verlichting, de motor en het bijbehorende geluid, de besturing en het 4Control onderstel. Dit zorgt ervoor dat u verzekerd bent van een maximale rijbeleving.

De nieuwe Renault Espace is een absolute aanwinst. Het model is lekker groot, maar toont toch sportief. De rondingen in het model zijn dan ook precies goed aangebracht om de sportiviteit in het design te behouden. Hiermee is de Renault Espace kenmerkend, maar toch heel anders dan zijn voorgangers uit de vier eerdere generaties.

Renault Espace side

Comfort en veiligheid in de Renault Espace

Natuurlijk is er niet alleen veel aandacht geweest voor de looks van deze stoere crossover. De nieuwe Renault Espace is ook voorzien van de nodige extra’s voor een maximaal comfort. Het interieur is volledig vernieuwd en voorzien van de meest innovatieve technologie. Hiermee weet het model zich echt te onderscheiden van zijn voorgangers. Daarnaast is de Renault Espace aan de voor- en achterzijde voorzien van ledverlichting. Dit heldere licht verhoogt de rijveiligheid en is veel duurzamer dan traditionele verlichting.

Wilt u ook genieten van een Renault Espace?

De nieuwe Renault Espace wordt u natuurlijk naar wens geleverd door Hans Jongerius. Wij nodigen u van harte uit een bezoek te brengen aan één van onze showrooms, in Gouda, IJsselstein of Woerden. Hier staan onze verkoopadviseurs graag voor u klaar wanneer u interesse heeft in een nieuwe Renault Espace. Wilt u liever een Renault Espace occasion, zoals een Renault Espace 2015 of een Renault Espace F1? Dan bent u natuurlijk ook welkom. Wij helpen u graag verder.

Placeholder

Medewerker 1

functie
omschrijving

Waar kan ik u mee helpen?

Onze medewerkers staan u graag te hulp. Neem contact met ons op en wij zullen zo snel mogelijk reageren!

Proefrit/Offerte/Privatelease/Vraag
Aanhef
Naam
Dichtstbijzijnde vestiging