Renault Express

Rijklaar vanaf
€14.575,-

Kenmerken van de Renault Express

Groen rijden
Ruime en zuinige bedrijfswagen
Technologie
Technologie die je verder helpt
Veelzijdig stationswagen
Praktische oplossingen voor bedrijven

Renault Express: compact en toch heel ruim

De nieuwe Renault Express staat voor u klaar bij Hans Jongerius. U bent bij ons van harte welkom wanneer u op zoek bent naar een praktische en ruime bedrijfswagen die toch relatief compact is. De nieuwe Renault Express staat voor comfort, gemak en veiligheid. Deze bedrijfswagen is echt ontworpen om professionals het beste te bieden dat er op de markt te vinden is. Hier komt nog bij dat de Renault Express zeer zuinig rijdt, waardoor u kunt besparen op het brandstofverbruik.

Bestellingen afleveren? Geen probleem. Een lading ophalen? Ook mogelijk! De nieuwe Renault Express is eigenlijk van alle markten thuis en wordt eenvoudig ingezet voor de meest uiteenlopende ritjes, in de regio of op langere afstand. Het moderne uiterlijk wordt slim gecombineerd met de nodige technologieën in het interieur. Gegarandeerd optimaal gemak voor elke ondernemer.

Renault Express still

Veel opbergruimte in de Renault Express

Een belangrijke kwaliteit waar de nieuwe Renault Express bekend om staat is de enorme hoeveelheid opbergruimte die in het interieur is gecreëerd. We hebben het over maar liefst 48 liter opbergruimte in de cabine, dus binnen handbereik van zowel de chauffeur als de eventuele bijrijder. De laadruimte van 3 kubieke meter is meer dan voldoende om praktisch te worden ingedeeld voor elke rit. Uiteraard is de nieuwe Renault Express voorzien van diverse handige extra’s, waaronder Rear View Assist en Blind Spot Warning.

Dé functionele bedrijfswagen voor moderne ondernemers

U wilt profiteren van kracht, van snelheid, van gemak en comfort. Deze kenmerken vindt u terug in de nieuwe Renault Express. Hans Jongerius staat voor u klaar wanneer u uw zakelijke wagenpark uit wilt breiden met deze slimme bedrijfswagen. Wij nodigen u uit om eens nader kennis te maken met dit model op één van onze locaties, in Gouda, IJsselstein of Woerden. Uiteraard kunt u altijd een proefrit inplannen. Wilt u eerst meer weten over de nieuwe Renault Express of heeft u interesse in een andere nieuwe of tweedehands bedrijfswagen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Renault Express
Wilt u een auto inruilen?
Maximaal 4 bestanden.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.