Renault Kadjar

Rijklaar vanaf
€34.090,-
Private lease p.m. vanaf
€459,-

De Renault Kadjar: kenmerkend Dutch design

De Renault Kadjar laat een puur stukje Dutch design zien. Niet vreemd wanneer u zich bedenkt dat het ontwerp, net als dat van de Renault Clio en de Renault Mégane, afkomstig is van de Nederlandse Laurens van den Acker. Nederlanders houden van stoer en dit komt zeker terug in het design van de Renault Kadjar. Lees een Renault Kadjar review en het is gegarandeerd ook de stoere, robuuste look die naar voren komt als één van de meest positieve punten. Overigens is niet alleen het exterieur van de Kadjar Renault indrukwekkend. De binnenkant mag er ook zeker zijn. Geniet van een sportief interieur en een praktische indeling.

Het 7″ TFT kleurenscherm biedt optimaal comfort en praktische functies. Maak gebruik van het innovatieve R-Link2 infotainmentsysteem en het ontbreekt u aan niets. De Renault Kadjar is in diverse uitvoeringen leverbaar, zoals in de uitvoeringen Life, Intens, Zen en Black Edition. Zo kunt u gemakkelijk uitgaan van uw eigen smaak en voorkeur.

Prijzen en uitvoeringen

Welke uitvoering kiest u? Er is voor iedereen een geschikte versie van de Renault Kadjar. Lees hieronder meer over de prijzen van de verschillende uitrustingsniveaus. Benieuwd naar uw extra inruilvoordeel? Bereken snel en eenvoudig de inruilwaarde van uw huidige auto. 

Image

Kadjar Equilibre

Uw voordeel
€2.500,-
Tijdelijk al vanaf
€32.400,-
Belangrijkste standaarduitrusting:

✔  Achteruitrijcamera (inclusief parkeersensoren vóór en achter)
✔  R-Plug & Radio+ Arkamys DAB+ audiosysteem met 2 bi-cone speakers, 2 woofers en 2 HD-tweeters
✔  Lane Departure Warning 
✔  Cruise control met snelheidsbegrenzer

Toon meer Toon minder
Image
Kadjar Techno

Kadjar Techno

Uw voordeel
€2.500,-
Tijdelijk al vanaf
€32.290,-
Belangrijkste standaarduitrusting:

✔  LED PURE VISION koplampen
✔  Automatisch dimmende binnenspiegel
✔  Blind Spot Warning
✔  Lichtmetalen wielen 19" 'Yohan'

Toon meer Toon minder

Kenmerken van de Renault Kadjar

Sensueel design
Sensueel design
Veelzijdig stationswagen
Slimme veiligheidssystemen
Multimedia
High-end multimedia
Renault Kadjar Design

Renault Kadjar automaat of handgeschakeld

Wilt u een nieuwe Renault Kadjar kopen of leasen? Dan heeft u de keuze uit een automaat of een handgeschakeld model.  Het handgeschakelde model is beschikbaar in 140 pk, de automaat is er zowel in 140 pk als in 160 pk. Uiteraard heeft u voor de Renault Kadjar occasion ook de keuze tussen een handgeschakeld model of een automaat, bijvoorbeeld voor een Renault Kadjar 2019. De automaat is voorzien van een automatische EDC-versnellingsbak. De CO2-uitstoot en het brandstofverbruik blijven beperkt, waardoor deze uitvoering even zuinig is als de handgeschakelde Renault Kadjar. De rijervaring is rustgevend en ontspannen. Dit is een auto om echt van te genieten, zowel op het platteland als in de drukke stad.

Kom langs voor een nieuwe of tweedehands Renault Kadjar

Met een lengte van 4,45 meter en een breedte van 1,84 meter is de Renault Kadjar ruim genoeg voor het hele gezin. De laatste technologie in het nieuwe model zorgt ervoor dat u echt klaar bent voor de toekomst. Heeft u interesse in een nieuwe Renault Kadjar of een Renault Kadjar occasion? Kom dan eens langs bij Hans Jongerius. U vindt onze showrooms in IJsselstein, Woerden en Gouda.  

Renault Kadjar
Wilt u een auto inruilen?
Maximaal 4 bestanden.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.