VAN OF THE YEAR 2022
Veelzijdig stationswagen
Veiligheid en comfort
LCV
Perfect voor ondernemers
Renault Kangoo Electric front

Renault Kangoo Electric: International Van of the Year 2022

De nieuwe Renault Kangoo Electric heeft nu al een mooie titel in de wacht gesleept. We hebben het dan over de titel ‘International Van of the Year 2022. Wat ons betreft een geheel verdiende titel, want de Renault Kangoo Electric biedt alles wat een ondernemer van nu nodig heeft. Steeds meer ondernemers kiezen voor elektrisch rijden, zeker ook met het oog op de komst van steeds meer emissievrije zones in de nabije toekomst. Wanneer u elektrisch wilt gaan rijden, dan is de Renault Kangoo Electric een uitstekende keuze.

U kunt rekenen op uitstekende prestaties van de Renault Kangoo Electric. De actieradius loopt op tot wel 300 kilometer, wat zeer ruim is voor een elektrische bedrijfswagen. Deze nieuwe Renault Kangoo Electric is voorzien van een 90 kW motor die zorgt voor optimale prestaties op de weg, met voldoende kracht. Het is dan ook zo dat het trekgewicht, het laadvolume en het laadvermogen volledig gelijk zijn aan de Renault Kangoo met verbrandingsmotor.

Renault Kango ZE still
Renault Kangoo Electric

De nieuwe Renault Kangoo Electric is perfect voor ondernemers

Wanneer u uw wagenpark uit wilt breiden met een sterke, ruime en vooral praktische wagen, dan is de Renault Kangoo Electric een uitstekende optie. Binnen zijn segment laat deze wagen de langste laadvloer zien, met een maximaal laadvermogen van 600 tot 800 kilo. Het model is voorzien van een afsluitbaar en uitschuifbaar interieurrek, waarmee het vervoeren van extra lange objecten verder wordt vereenvoudigd. Uiteraard is alle belangrijke technologie terug te vinden in het interieur. Maak gebruik van bijvoorbeeld zes rijmodi en maar liefst twaalf rijhulpsystemen.

Kom nader kennismaken met de elektrische Renault Kangoo

De nieuwe Renault Kangoo Electric biedt eindeloos veel interessante voordelen, zeker ook met het oog op de toekomst. U bent bij Hans Jongerius van harte welkom wanneer u nader kennis wilt maken met de Renault Kangoo Electric. U vindt ons in Gouda, IJsselstein en Woerden. Wij zijn gespecialiseerd in zowel verkoop als lease. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Renault Kangoo Z.E.
Wilt u een auto inruilen?
Maximaal 4 bestanden.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.