Renault Master Electric

Renault Master Electric

Rijklaar vanaf
€57.560,-

Kenmerken van de Renault Master Electric

Milieuvriendelijk
Eenvoudig opladen
Regeneratief remmen
Regeneratief remmen
LCV
Laadvermogen tot wel 1100 kg

Renault Master Electric: rust in een praktisch jasje

De nieuwe Renault Master Electric is er in diverse uitvoeringen, waardoor er altijd een uitvoering beschikbaar is die perfect past bij uw dagelijkse werkzaamheden. Met de nieuwe Renault Master Electric kunt u altijd rekenen op kracht, comfort en stilte. De rijomstandigheden zijn optimaal en u geniet van vloeiend rijden zonder geluid. Hier komt uiteraard bij dat u ook zonder uitstoot rijdt, wat fijn is, zeker ook met het oog op de komst van steeds meer emissievrije zones in Nederlandse gemeenten.

Een interessant voordeel is ook wel dat u bij de Renault Master Electric kunt profiteren van een subsidie die kan oplopen tot wel 5.000 euro. Zo rijdt u nog voordeliger in deze comfortabele bedrijfswagen. De nieuwe Renault Master Electric is verkrijgbaar als platformcabine en als bestelwagen.

Optimaal comfort met de nieuwe Renault Master Electric

De nieuwe Renault Master Electric heeft een stoere en robuuste uitstraling. Er zijn vier verschillende versies van dit model verkrijgbaar, met laadvermogen tot maximaal 1.100 kilo. De platformcabines bieden een zee aan ombouwopties, zodat u er gemakkelijk voor zorgt dat deze wagen écht in al uw behoeften voorziet. U kunt een afstand van 120 kilometer afleggen met de  Renault Master Electric zonder onderweg bij te hoeven laden. Uiteraard is het interieur ook van alle nodige technologie voorzien, waaronder een ergonomisch instrumentenpaneel.

Master Electric Enkel Cabine

Image
Image
Image

Master Electric Chassis

Alles is mogelijk met het Nieuwe Renault Master Electric Chassis platform. Leverbaar in verschillende lengtes en hoogtes is er altijd een optie voor uw vervoerseisen en opbouwwensen. Laat u informeren door onze verkoopteam!

Image
Master Electric H1L1

Master Electric T35 L2H1

Image

Master Electric T35 L3H1

Image
Master_Electric_2_L2H1 T35

Master Electric T35 L2H1

De Renault Master Electric staat voor u klaar

Wanneer u zoekt naar een praktische, elektrische uitbreiding van uw wagenpark, dan zou de Renault Master Electric  zomaar de wagen kunnen zijn die perfect bij u past. Uiteraard is het aan u om dit te gaan ontdekken. Hiervoor bent u altijd welkom bij Hans Jongerius. Bij ons staat de nieuwe Renault Master Electric voor u klaar voor een nadere kennismaking. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor andere nieuwe én tweedehands Renault bedrijfswagens. Bent u benieuwd? Bezoek ons in Woerden, Gouda of IJsselstein. Uiteraard kunt u ook altijd eerst vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies.

Renault Master Electric
Wilt u een auto inruilen?
Maximaal 4 bestanden.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.