Renault Megane Estate

Rijklaar vanaf
€35.335,-

Renault Mégane Estate: gestroomlijnde luxe

De nieuwe Renault Mégane Estate straalt van stijl en luxe. De flanken zijn perfect gestroomlijnd, de cockpit is voorzien van alle hightech snufjes en de details in zowel het interieur als het exterieur zullen u ook zeker niet ontgaan. Deze stationwagen maakt een combinatie van veiligheid, maximaal rijcomfort en robuuste elegantie. Hiermee blijft de nieuwe Renault Mégane Estate zeker trouw aan het bestaande imago.

U profiteert van een zee van ruimte in de nieuwe Renault Mégane Estate. Binnen het segment heeft dit stijlvolle model de langste laadruimte, welke voorzien is van talrijke opbergruimten. Een belangrijk voordeel is wel dat u de bagageruimte, van maximaal 563 liter, eenvoudig zelf aan kunt passen aan uw behoeften. De laadlengte bedraagt maar liefst 2,7 meter.

Prijzen en uitvoeringen

Welke uitvoering kiest u? Er is voor iedereen een geschikte versie van de Renault Mégane Estate. Lees hieronder meer over de prijzen van de verschillende uitrustingsniveaus. Benieuwd naar uw extra inruilvoordeel? Bereken snel en eenvoudig de inruilwaarde van uw huidige auto. 

Image

Mégane Estate Techno

Uw voordeel
€1.500,-
Tijdelijk al vanaf
€32.440,-
T.o.v. de Equilibre standaard extra voorzien van o.a.:
  • Parkeersensoren voor en achter

  • Privacy glass

  • Lichtmetalen wielen 16" 'Impulse'

Toon meer Toon minder
Image

Mégane Estate R.S. Line

Uw voordeel
€1.500,-
Tijdelijk al vanaf
€37.040,-
T.o.v. de Techno extra voorzien van o.a.:
  • R.S. Line exterieurafwerking

  • Lichtmetalen wielen 17" 'Montlhery'

  • Bekleding stof 'Noir R.S. Line'

  • Met rundleder bekleed sportstu

Toon meer Toon minder

Kenmerken van de Renault Megane Estate

Stijlvolle auto
Stijlvolle Estate
Bagageruimte
Ruime bagageruimte
Geavanceerde technologie
Geavanceerde technologie
Renault Clio Still

Indrukwekkende uitvoeringen van de nieuwe Renault Mégane Estate

De nieuwe Renault Mégane Estate is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Wat dacht u van de Zen, voorzien van onder meer een licht- en regensensor, parkeersensoren achter, 2-zone elektrisch geregelde airco en stalen 16” wielen? Wellicht kiest u liever voor de Intens, met onder meer Lane Departure Warning, privacyglas, lichtmetalen 16” wielen en parkeersensoren voor én achter. Wilt u genieten van nog iets meer luxe in de nieuwe Renault Mégane Estate? Dan kunt u gaan voor de R.S. Line uitvoering. Deze uitvoering is standaard voorzien van lichtmetalen 17” wielen, een sportstuur bekleed met rundleder, een luxe Noir R.S. Line bekleding en een fraaie R.S. Line exterieurafwerking.

Genieten van een Renault Mégane Estate die bij u past

De Renault Mégane Estate heeft een benzinemotor met 39 liter tankinhoud en wordt geleverd met een roetfilter. Samen met de 9,8 kWh accu, zorgt dit voor een verlaagd brandstofverbruik en beperkte CO2-uitstoot. Er zijn verschillende motoriseringen beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor de TCe 115 FAP, voor een krachtige motor kiest u het beste voor de TCe 140 FAP/TCE 140 EDC FAP en voor optimaal rijplezier kiest u voor de TCe 160 FAP EDC.

Heeft u interesse in een Renault Mégane Estate occasion, zoals een mooie Renault Mégane Estate 2017 of de iets jongere Renault Mégane Estate 2019? Dan staan wij voor u klaar met een mooi assortiment occasions. Wilt u gaan genieten van de stijl en de luxe van de nieuwe Renault Mégane Estate? Dan nodigen wij u ook zeker uit om een bezoek te brengen aan één van onze showrooms, in IJsselstein, Woerden of Gouda. Wij staan graag voor u klaar.

Neem contact met ons op

Renault Megane Estate
Wilt u een auto inruilen?
Maximaal 4 bestanden.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.