Renault Master

Rijklaar vanaf
€28.990
excl. BTW

Kenmerken van de Renault Master

LCV
Slim ingericht interieur
Gemakkelijk in- en uitladen
Veelzijdig stationswagen
Geavanceerde rijhulpsystemen

Renault Master: veelzijdigheid met een slim interieur

De nieuwe Renault Master is echt ontworpen om het dagelijkse werkleven van professionals makkelijker te maken. Dit merkt u aan alles, zoals aan de geoptimaliseerde rijprestaties, het maximale rijplezier en de aanwezigheid van de meest uiteenlopende rijhulpsystemen. Deze wagen maakt ondernemen een stuk makkelijker, en dat is prettig. De nieuwe Renault Master is een bedrijfswagen die zich eenvoudig laat ombouwen om aan de behoeften te voldoen. Wilt u de wagen ombouwen tot verkoopwagen, polyvolume of zelfs tot paardenvrachtwagen? Het is allemaal mogelijk.

De innovatieve Renault Master biedt kracht, comfort en praktische functies waar u veel gemak uit kunt halen. De nieuwe motor biedt maar liefst 180 pk (132 kW) en 400 Nm. Hierdoor worden de rijprestaties gemaximaliseerd, waardoor u ook direct van meer rijplezier ervaart. Ook in de papieren levert dit plezier op. De motor helpt u namelijk het verbruik van brandstof te verlagen.

Renault Master still

Het slimme interieur van de nieuwe Renault Master

De Renault Master weet met een uniek, stijlvol design echt uit te blinken, maar doet dit ook zeker met het interieur. De meest slimme stukjes technologie zijn in het interieur verwerkt, waardoor u nog meer gemak ondervindt wanneer u op de weg zit. Heeft u behoefte aan een kantoor op de weg? Dan is de nieuwe Renault Master hét model dat hier alle nodige functies voor biedt.

Master Enkele Cabine

Image

Master Lengte 1 hoogte 1

Image

Master Lengte 1 hoogte 2

Image

Master Lengte 2 hoogte 2

Image

Master Lengte 3 hoogte 3

Distribox en Dubbele Cabine

Naast de verschillende lengtes en hoogtes is de Renault Master ook verkrijgbaar is de zeer ruimte Distribox versie. Liever meer ruimte voor passagiers? Kies dan voor de Master met Dubbele cabine.

Image
Dubbele Cabine

Kom langs voor een kennismaking met de Renault Master

Er is veel te vertellen over de nieuwe Renault Master, maar eigenlijk is het gewoon het best om alle highlights van deze bedrijfswagen zelf te ervaren. Bent u er klaar voor? Dan kunt u bij Hans Jongerius nader kennismaken met alle kwaliteiten van de Renault Master. U bent bij ons welkom voor de nieuwe Renault Master, maar ook voor diverse occasion bedrijfswagens. Wij staan voor u klaar op drie verschillende locaties, namelijk in Gouda, Woerden en IJsselstein. Wilt u eerst meer informatie of advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Renault Master
Wilt u een auto inruilen?
Maximaal 4 bestanden.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.