De nieuwe Renault Clio: toonbeeld van veelzijdigheid luidt nieuwe ontwerpstijl in

Body

De Renault Clio is sinds de introductie in 1990 een ononderbroken hit. Tot op heden zijn wereldwijd al 16 miljoen exemplaren verkocht. Hij werd verkozen tot de favoriete auto van Frankrijk, groeide uit tot een internationale bestseller en werd tweemaal uitgeroepen tot ‘European Car of the Year’. De Renault Clio is al vijf generaties lang een van de meest emblematische modellen op de markt en heeft zich nu opnieuw uitgevonden.

De nieuwe Clio is een toonbeeld van veelzijdigheid en omvat een reeks innovaties die de 'Nouvelle Vague' van het merk illustreren. Het nieuwe ontwerp van de Clio is aantrekkelijker en eleganter en het interieur vertegenwoordigt de nieuwe designtaal van het merk.

De voorzijde van de auto is opnieuw ontworpen en heeft een technologisch geavanceerde uitstraling met een vernieuwde lichtsignatuur die de nieuwe identiteit van het merk weerspiegelt.

Daarnaast is de nieuwe Clio uitgerust met nieuwe technologieën en is er voor iedere behoefte een passende versie beschikbaar, waaronder de Clio E-Tech full hybrid 145, die optimaal rijplezier combineert met indrukwekkende efficiency. Met deze auto zet Renault een belangrijke stap in de Renaulution en biedt klanten de ideale mogelijkheid om hun dieselauto te vervangen.

Neem contact met ons op

De nieuwe Renault Clio: toonbeeld van veelzijdigheid luidt nieuwe ontwerpstijl in
Wilt u een auto inruilen?
Maximaal 4 bestanden.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.