Renault maakt prijzen van de nieuwe Trafic E-Tech electric bekend

Body

Renault opent de orderboeken van de nieuwe 100% elektrische Trafic E-Tech electric. De elektrische variant van het succesnummer waarop ruim 2,4 miljoen ondernemers sinds 1980 vertrouwen, is te bestellen voor prijzen vanaf € 41.000,- (excl. BTW).

Renault Trafic

ALLE VOORDELEN VAN DE TRAFIC, MAAR DAN VOLLEDIG ELEKTRISCH

De Renault Trafic staat bekend om zijn ongeëvenaarde keuze in lengtematen, veelzijdigheid en laadmogelijkheden onder bedrijfsauto's. Deze reputatie strekt zich nu ook uit naar de nieuwe Trafic E-Tech electric:

  • Twee beschikbare lengtematen (5,08 of 5,48 meter) en twee hoogtematen (1,967 en 2,498 meter).
  • De laadruimte van de gesloten bestelwagen varieert tussen 5,8 en 8,9 kubieke meter.
  • Een indrukwekkende laadlengte tot 4,15 meter in de verlengde L2-versie, compleet met scheidingswand en luik.
  • Tot 920 kg trekvermogen en een laadvermogen van 1,1 ton.
  • Beschikbaar als platform-cabine voor extra aanpassingsmogelijkheden.
  • Ongeëvenaarde modulariteit en bijna onbeperkte aanpassingsmogelijkheden via een uitgebreid netwerk van meer dan 359 gecertificeerde conversiepartners.

KRACHTIG EN EFFICIËNT

De nieuwe Renault Trafic E-Tech electric wordt standaard geleverd met een 52 kWh-batterij, wat resulteert in een indrukwekkende actieradius tot 294 kilometer (WLTP). Dit bereik voldoet ruimschoots aan de behoeften van de meeste gebruikers, en dit alles tegen bijzonder gunstige gebruiks- en eigendomskosten.

Klanten van de Renault Trafic E-Tech electric hebben de keuze uit verschillende laadopties en kunnen profiteren van diverse specifieke diensten via de MyRenault smartphone-app en het standaard meegeleverde Renault Easy Link-multimediasysteem in alle uitvoeringen.

De nieuwe Renault Trafic E-Tech electric is nu beschikbaar voor bestelling, met de levering van de verlengde L2-versie (H1 en H2 Gesloten bestel, Platform cabine en Dubbele cabine) die van start gaat in januari. De standaard lengtevariant L1 (H1 Gesloten bestel en Dubbele cabine) is vanaf begin 2024 te bestellen.

Renault biedt bij de Trafic E-Tech electric standaard 8 jaar of 160.000 kilometer garantie op de batterijcapaciteit. Als de batterijcapaciteit binnen de garantieperiode onder de 70% van het nominale niveau daalt, garandeert Renault kosteloze vervanging van de batterij.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Renault maakt prijzen van de nieuwe Trafic E-Tech electric bekend
Wilt u een auto inruilen?
Maximaal 4 bestanden.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.