Media Nav navigatie update

Interface map

Media Nav navigatie update voor uw Renault

Voor meer informatie over de Media Nav navigatie update voor uw Renault bent u natuurlijk aan het juiste adres bij Hans Jongerius. Wanneer uw Renault is voorzien van een Media Nav multimediasysteem, dan beschikt u over het navigatiesysteem van de leverancier van de beste digitale kaartgegevens, namelijk HERE Navigatie. Dit betrouwbare systeem is uitgerust met Traffic Message Channel-verkeersinformatie en een nieuw waarschuwingssysteem.

GPS Update

Uitbreiding van het Media Nav systeem van uw Renault

Het Media Nav systeem van uw Renault kan worden uitgebreid met onder meer kaartupdates, nieuwe kaarten en extra kaarten voor diverse extra landen. Om dit te doen, is het nodig om u te registreren op https://renault.naviextras.com/. Vervolgens kunt u het updateprogramma Media Nav Toolbox voor PC downloaden. Op deze website kunt u ook terecht voor de aanschaf van kaartupdates en nieuwe kaarten.

Heeft u een nieuwe Renault gekocht? Dan is het goed om te weten dat de eerste kaartupdate voor het Media Nav systeem van uw Renault gratis is gedurende de eerste 90 dagen na aflevering van uw Renault. Dit voordeel geldt alleen voor nieuwe Renaults en niet voor occasions. Een handleiding voor het updaten en uitbreiden van uw Media Nav systeem vindt u hier: https://renault.naviextras.com/shop/portal/p2howto-guide?guide=Toolbox

Infotainment

Meer informatie en advies

Niet alle Renaults zijn voorzien van hetzelfde multimediasysteem. Heeft u een nieuwe Renault met het Media Nav multimediasysteem gekocht en bent u nog niet bekend met dit systeem? Dan kunnen wij u hier natuurlijk meer over vertellen. Wij bieden u graag meer informatie en advies over het gebruik, het uitbreiden en het updaten van het Media Nav systeem. Zo weet u zeker dat u er maximaal voordeel uit haalt, nu en in de toekomst. Wilt u meer informatie over het Media Nav systeem van uw Renault? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Placeholder

Medewerker 1

functie
omschrijving

Neem contact met ons op

Onze medewerkers zullen u zo spoedig mogelijk helpen.