R-Link & TomTom navigatie update

R-Link

R-LINK en TomTom navigatie update voor uw Renault

Voor een R-LINK en TomTom navigatie update voor uw Renault bent u natuurlijk van harte welkom bij Hans Jongerius. Wanneer uw Renault voorzien is van een R-LINK of R-LIN2 multimediasysteem, dan beschikt deze over een TomTom navigatiesysteem. Bij aflevering van uw nieuwe Renault heeft u gratis 12 maanden LIVE services, waaronder TomTom Traffic en Coyote Series voor realtime verkeersinformatie.

Na deze periode heeft u bij Hans Jongerius de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten. Een abonnement op R-LINK LIVE services kost slechts € 169,- voor de duur van 3 jaar. Dit betekent dat u er nog geen € 4,15 per maand voor betaalt.

TomTom

Wat mag u verwachten van het abonnement op R-LINK LIVE services?

Het abonnement op R-LINK LIVE services is zeer compleet tegen een aantrekkelijke prijs. U mag van dit abonnement het volgende verwachten:

 

  • TomTom HD Traffic – de snelste weg door het verkeer met de meest nauwkeurige verkeersinformatie, grootste dekking van wegen en minimaal 7 keer meer updates dan andere aanbieders
  • Flitslocaties – ontvang op tijd een melding van mobiele flitslocaties
  • Lokaal zoeken naar een bedrijf, restaurant of ander interessepunt via Google
  • Weersinformatie op de plaats van bestemming
  • Met LIVE services heeft uw Renault continue verbinding met de meest actuele informatie, waardoor u veel tijd, geld en stress kunt besparen
Navigatie update

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over het abonnement op R-LINK LIVE services of over het updaten van de TomTom navigatie van uw Renault? Bij Hans Jongerius staan wij natuurlijk altijd klaar om u te informeren en te adviseren. U bent van harte welkom in één van onze vestigingen, in Gouda, Woerden of IJsselstein. Wij bieden u eerlijke en complete informatie over het abonnement op R-LINK LIVE services. Wilt u direct een abonnement op LIVE services voor uw Renault met R-LINK afsluiten of uw navigatie updaten? Klik dan hier.

Placeholder

Medewerker 1

functie
omschrijving

Neem contact met ons op

Onze medewerkers zullen u zo spoedig mogelijk helpen.