Renault Black Edition Bedrijfswagens

Body

Een Renault Black Edition bedrijfswagen laat een stoere, robuuste en krachtige look zien op de weg. Voor de beste bedrijfswagens van Renault is er nu een Black Edition pakket beschikbaar.

Renault Black Edition: één look voor uw wagenpark

Een Renault Black Edition bedrijfswagen laat een stoere, robuuste en krachtige look zien op de weg. Voor de beste bedrijfswagens van Renault is er nu een Black Edition pakket beschikbaar. Met deze Renault Black Edition pakketten krijgen alle Renault bedrijfswagens een gelijke uitstraling, waardoor u makkelijk zorgt voor één indrukwekkende look binnen uw wagenpark. De Renault Black Editions gaan zonder twijfel een begrip op de weg en in de markt worden.

Alle Renault bedrijfswagens dezelfde stoere uitstraling

De Renault Black Edition bedrijfswagens worden kant en klaar geleverd. Uiteraard zijn er meerdere modellen beschikbaar, zodat er altijd een model kan worden geleverd die goed aansluit bij uw zakelijke behoeften. De Black Edition Renault Express en de Black Edition Renault Kangoo zijn de meest compacte modellen. U profiteert van meer ruimte en functionaliteit met de Black Edition Renault Trafic en de Black Edition Renault Master is absoluut de beste keuze wanneer u veel ruimte nodig heeft. De Black Edition pakketten bieden de beste mogelijkheden om écht indruk te maken met uw wagenpark. Wij geven u graag een verdere indruk van de diverse Black Edition modellen van Renault.

Renault Express Black Edition

Maak kennis met de Black Edition Renault Express

De Black Edition Renault Express is een perfecte keuze wanneer u een relatief compacte bedrijfswagen met stijl nodig heeft. De bijzondere look van de Renault Express Black Edition laat zien dat dit voertuig een modern, dynamisch en robuust karakter heeft. Het pakket omvat onder meer een Black Edition badge aan de zijkant en pianozwarte grillelementen. De Renault Express Black Edition is de meest compacte bedrijfswagen die met het Black Edition pakket wordt omgevormd tot een opvallend, krachtig en robuust model waar u altijd op kunt vertrouwen.

Renault Express Black Edition achterkant

Black Edition

De Renault Express is de meest compacte bedrijfswagen uit ons gamma. Geef hem een unieke look met het Black Edition pakket.

Express Black Edition voorkant

Piano zwart – All the way!

De zwarte details veranderen de blik van de Kangoo drastisch. Het robuuste en agressieve karakter wordt versterkt!

Black Edition logo

Tot in ieder detail

Er worden uitsluitend kwalitatieve hoogwaardige producten gebruikt. Niet gewrapt, geen kapjes, maar compleet nieuwe logo’s!

Renault Kangoo Black Edition

Maak kennis met de Black Edition Renault Kangoo

De Renault Kangoo behoort zonder twijfel tot de juweeltjes uit de lijn van bedrijfswagens van Renault. Niet voor niets werd deze bedrijfswagen uitgeroepen tot de “Van of the Year 2021”. De Black Edition Renault Kangoo combineert functionaliteit en een compacte vormgeving met een robuuste look die past bij iedere doelgroep. De look van de traditionele Kangoo wordt drastisch veranderd door onder meer de pianozwarte grillelementen en de optionele kunststof sidebars voor extra body uit het Black Edition Renault Kangoo pakket. Compact, modern, functioneel en economisch aantrekkelijk: dát is wat u mag verwachten van de Renault Kangoo Black Edition.

Kangoo Black Edition Achterkant

Black Edition

Het Black Edition pakket maakt de Kangoo helemaal af! Het robuuste karakter wordt omarmt en het laat de bus nog meer spreken.

Kangoo Black Edition logo

Piano zwart – All the way!

De piano zwarte details veranderen de blik van de Kangoo drastisch. Op een economisch interessante manier wordt deze auto een echte topper in zijn segment!

Renault Kangoo Black Edition Sidebar

Kunststof sidebar

De Kangoo Black Edition is beschikbaar als pakket met en zonder kunststof sidebar. Waarom een kunststof sidebar? Om de auto voor een goed tarief extra body te geven.

Renault Trafic Black Edition

Maak kennis met de Black Edition Renault Trafic

De Renault Trafic mag worden gerekend tot de meest populaire bedrijfswagens van Renault. Deze wagen is ruim, helemaal up to date en optimaal functioneel. Een Black Edition Renault Trafic verandert de hele look & feel van deze bekende bedrijfswagen. De unieke zwarte details geven de bedrijfswagen een robuuste, krachtige uitstraling die indruk maakt. Het Black Edition pakket voor de Renault Trafic is geschikt voor alle varianten van dit populaire model, van enkele cabine tot dubbele cabine. Alle versies kunnen worden voorzien van de opvallende details uit het Black Edition Renault Trafic pakket. Zwarte logo’s, zwarte badges en zwarte sierelementen zorgen ervoor dat u eindeloos blijft genieten van de uitstraling van de Black Edition Renault Trafic. Glasslook panelen of Premium Leather in het interieur? Het kan allemaal!

Trafic Black Edition Achterkant

Black Edition

De Renault Trafic is veelzijdig; enkele cabine, dubbele cabine, en verschillende versies! Het Black Edition pakket past op ieder model en zorgt voor een luxere en robuustere uitstraling.

Renault Trafic Black Edition logo

Piano zwart – All the way!

Van alle modellen heeft de Renault Trafic de meeste zwarte delen in de grill. Met een grill als deze is dat ook begrijpelijk. Wat een transformatie ondergaat deze bedrijfswagen met het Black Edition pakket!

Renault Trafic Black Edtion sidebar

Kunststof sidebar

De Trafic Black Edition is beschikbaar als pakket met en zonder kunststof sidebar. Een lichtgewicht product welke extra body aan de Trafic geeft. Wil je wel het robuustere karakter, maar voor een scherpere prijs? Dan is dit de oplossing!

Renault Trafic Black Edition Sierelementen

Sierelementen

Tot in ieder detail zijn de piano zwarte sierelementen doorgetrokken. Zelfs het element bij de mistlampen is piano zwart gemaakt.

Black Edition logo

Black Edition badges

Aan weerszijde zitten de Black Edition badges. Deze badges volgen het lijnen spel van de auto naadloos en benadrukken waar het hier om gaat!

Renault Trafic Black Edition logo

Merk en model logo’s

Zelfs de logo’s aan de achterkant zijn volledig in het zwart. Geen kapjes en/of folie, maar degelijke in het zwart geproduceerde logo’s!

Renault Master Black Edition

Maak kennis met de Black Edition Renault Master

Een Black Edition Renault Master weet alle aandacht naar zich toe te trekken op de weg. De Renault Master is de grootste bedrijfswagen uit het assortiment en krijgt een compleet andere, stoerdere look met het Renault Black Edition pakket. Dit pakket omvat onder meer Black Edition badges, pianozwarte grillelementen en spiegelkappen, en natuurlijk zwarte logo’s aan de achterzijde van het voertuig. Zwart is de norm! Het feit dat de Renault Master de grootste grill van alle bedrijfswagens van Renault heeft zorgt ervoor dat een Black Edition, met pianozwarte grillelementen, een blijvende indruk maakt. Wilt u zakelijk de weg op met een ruime, stoere en robuuste eyecatcher? Dan is de Black Edition Renault Master een perfecte keuze.

Renault Master Black Edition Achterkant

Black Edition

De grootste bedrijfswagens uit ons gamma, maar wat staat het Black Edition deze bedrijfswagens goed!

Renault Master Black Edition logo

Piano zwart – All the way!

De Renault Master heeft de grootste grill van allemaal. De piano zwarte details geven deze auto een hele andere blik! Eentje die zeker opvalt en blijft hangen.

Renault Master Black Edition logo

Tot in ieder detail

Tot in ieder detail wordt het Black Edition pakket doorgetrokken. Van de grote grill tot de subtiele details aan de achterkant. De Renault Master Black Edition is een echte blikvanger!

Neem contact met ons op

Renault Black Edition Bedrijfswagens
Wilt u een auto inruilen?
Maximaal 4 bestanden.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.