• Altijd de beste deal
 • De beste service
 • Dealer of the Year '16, '17, '18
Voorraad afbeelding

Renault
Onze voorraad

Bij Hans Jongerius vindt u altijd een ruime voorraad nieuwe Renault en Dacia modellen zoals de Renault Twingo,  Renault Clio en Dacia Logan MCV. Ook voor jong gebruikte auto’s van diverse merken bent u bij Hans Jongerius aan het juiste adres.

Standaard worden onze nieuwe modellen geleverd met fabrieksgarantie. Occasions worden bij aflevering voorzien van een nieuwe APK en garantie. Hiermee heeft u altijd extra zekerheid!

Natuurlijk altijd aantrekkelijk geprijsd en direct uit voorraad leverbaar!

Renault acties Alle acties


Plan afspraak


Online een afspraak maken in onze werkplaats? Kies snel en eenvoudig het gewenste tijdstip en kom langs!

Maak een werkplaatsafspraak bij Hans Jongerius Werkplaatsafspraak

Werkplaats acties Meer acties


 • Renault Wintercheck

  Als je nú de Renault Wintercheck doet controleren wij je Renault voor slechts € 14,95 op 10 vitale punten. Zo ga je deze winter veilig en onbezorgd op pad!

  Bekijk de actie
 • My Renault+ – Slechts € 39,95 per jaar

  De voordelen van My Renault+ – profiteer er van bij Hans Jongerius.

  Bekijk de actie

Actueel Nieuws Meer nieuws


 • Omleiding vestiging Woerden

  Nieuwe omleidingen kruising Hollandbaan/Waardsebaan

  Vanaf donderdag 24 okt. t/m vr. 29 nov. gelden er nieuwe omleidingen en afsluitingen bij de kruising Hollandbaan/Waardsebaan (fase 3). De Hollandbaan tussen de kruising met de Waardsebaan en de rotonde bij de Gamma (Molenvlietbaan) zal dan in beide richtingen volledig afgesloten zijn voor gemotoriseerd verkeer. Alle andere richtingen zijn dan geopend. Voor fietsers blijft de situatie ongewijzigd.

  Lees verder
 • Hans Jongerius. Renault-dealer sinds 1988. “Ook ondernemen is duursport”

  Al sinds 1988 is Woerden de standplaats van de Hans Jongerius Groep. De onderneming startte als familiebedrijf en dat is het nu nog steeds. Wat bescheiden begon op één locatie met één merk, is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met drie vestigingen en twee merken. In 1994 was er de verhuizing van De Hoge Rijndijk naar het huidige pand op de Touwslagersweg.

  Lees verder
 • De nieuwe CLIO nú in de showroom

  De nieuwe CLIO is herkenbaar maar toch op alle fronten vernieuwd. Met een geheel nieuw interieur, slimme technologische snufjes, een nieuw motoren aanbod en de flitsende nieuwe kleur Orange Valencia.

  Lees verder

Renault Vestigingen Contact formulier