Acties

Acties

Profiteer nu van enorm veel voordeel op de MASTER

Bekijk acties
Occasions

Occasions

Ontdek onze voorraad occasions

Bekijk occasions

Renault
Nieuwe Master

Krachtige bedrijfswagen

Robuust & modern, met een eigen, uitgesproken stijl. Dat is de nieuwe Renault MASTER bedrijfswagen. Renault heeft de MASTER volledig vernieuwd en het resultaat is een krachtige bedrijfswagen die volledig aan uw wensen is aan te passen. U kunt rekenen op meer rijplezier, betere prestaties en brandstofbesparing. Bekijk direct de prijslijst. Hieronder leest u meer informatie over de nieuwe Renault MASTER.


Renault Nieuwe Master

Nu voor €23.690,-

Voorraad nieuw

Fotogalerij


ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Exterieur

Voor het exterieur heeft Renault de nieuwe MASTER een eigen, uitgesproken stijl meegegeven. De MASTER kan nu omschreven worden als robuust, dynamiek en modern. U herkent de nieuwe MASTER aan de verticale voorkant met verhoogde motorkap, verchroomde grille en C-vormige LED-dagrijverlichting.

Interieur

Ook aan de binnenkant heeft Renault vele vernieuwingen doorgevoerd. Het uitgangspunt voor de nieuwe MASTER moest zijn dat de bedrijfswagen de uitrusting en functies van een echt mobiel kantoor biedt. Dit heeft geleid tot een slim ingericht interieur. U kunt rekenen op een Easy Life-tafeltje en king-size bekerhouder, een draadloze inductielader voor smartphones en tot wel 105 liter opbergruimte! Daarnaast is de uiterst functionele, nieuwe MASTER uitgerust met vele opbergmogelijkheden in de cabine. Hierdoor heeft u uw spullen altijd binnen handbereik. De MASTER is uw eigen kantoor!

Laadruimte

Met de nieuwe Renault MASTER is het kinderspel om uw lading op de juiste manier te vervoeren. Neem het laden en lossen. Dit wordt zeer gemakkelijk, dankzij de achterdeuren die tot een hoef van 270 graden geopend kunnen worden. Vervolgens zorgen magneten ervoor dat de achterdeuren ook geopend blijven. Hierdoor bent u in staat uw lading snel en gemakkelijk te laden en lossen. Dankzij de led-verlichting in de laadruimte heeft u altijd het perfecte zicht en met de sjorogen (tussen de 8 en 12, afhankelijk van het model) zet u uw goederen altijd stevig vast.

Veiligheid

Dankzij zijwind is het soms lastig om een bedrijfswagen recht op de weg te houden. Dit is verleden tijd met de nieuwe Renault MASTER! De MASTER beschikt namelijk over Side wind assist (SWA). Deze technologie detecteerd de slingerende beweging die veroorzaakt wordt door windvlagen. Vervolgens wordt de koers gecorrigeerd, waardoor u geen last meer heeft van een zijdelingse slingerende beweging. Verder beschikt de Renault MASTER ook over Rear View Assist (RVA). Deze innovatie biedt u, via een scherm dat geïntegreerd is in het plafond voorin de cabine, een uitstekend zicht naar achteren. Eventuele obstakels ziet u direct. Naast deze technologieën, is de MASTER ook uitgerust met Active Emergency Braking System (AEBS), Lande Departure Warning (LDW) en Blind Spot Warning (BSW). Dit maakt rijden in de MASTER nóg veiliger. 

Technologie en multimedia

De Renault MASTER maakt iedere klus gemakkelijker en comfortabeler. Zo beschikt de bedrijfswagen over een speciale regen- en lichtsensor. Het dimlicht en de ruitenwissers worden hiermee automatisch ingeschakeld. Erg handig! De nieuwe MASTER is verder uitgerust met een R-LINK Evolution of Media Nav Eveolution touchscreen. Met dit multimediasysteem is het onder andere mogelijk om heel eenvoudig uw smartphone aan de MASTER te koppelen.

Motoren

Betere prestaties, betere efficiency. De motor van de MASTER is door Renault volledig herzien. U kunt makkelijker optrekken, wat zorgt voor meer rijplezier. Het verhoogde vermogen van de motor gaat gepaard met een efficiënter brandstofverbruik.

Op- en ombouwmogelijkheden

Geïnteresseerd in de Renault MASTER? Er zijn diverse op- en ombouwmogelijkheden, zodat u een bedrijfswagen rijdt die geheel aan uw wensen voldoet. Renault biedt diverse oplossingen voor verschillende sectoren. Denk aan groot volume, koelunits, dubbele cabines en een rijdende werkplaats. Onze medewerkers staan klaar om u van een passend advies te voorzien!

Kiest u liever voor een jong gebruikte occasion? Bekijk dan onze ruime voorraad met Renault MASTER occasions. Daarnaast biedt Hans Jongerius ook diverse zakelijke oplossingen. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Hans Jongerius occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

Hans Jongerius
onze toppers


 • Brian Kleij Vestigingsmanager

  Hans Jongerius Gouda en Hans Jongerius Lease Gouda

  E. b.kleij@hjgroep.nl

 • Marc Verboom Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Woerden

  E. m.verboom@hjgroep.nl

 • Sidney Jongerius Verkoopadviseur Occasions

  Hans Jongerius Woerden

  E. s.jongerius@hjgroep.nl

 • Jan-Pieter Jaarsma Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Woerden

  T. 0628221443
  E. jp.jaarsma@hjgroep.nl

 • Joep Six Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Woerden

  E. j.six@hjgroep.nl

 • Arno Coenraadts Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Gouda

 • Ronald Pauw Verkoopadviseur

  Hans Jongerius Gouda

 • Pieter Jongerius Sales Manager

  Hans Jongerius IJsselstein

 • Hans Jongerius Directeur

  Hans Jongerius Gouda, Hans Jongerius IJsselstein, en Hans Jongerius Woerden

 • Andre de Jong After Sales Manager

  Hans Jongerius Gouda, Hans Jongerius IJsselstein, en Hans Jongerius Woerden

 • Marvin van der Burg Service Adviseur

  Hans Jongerius Gouda

  T. 088-3749 681