Onderhoud & Service


Renault ZomercheckRenault Zomercheck

Ook in de zomer moet u altijd op uw Renault kunnen rekenen. Of u nou een dagje naar het strand gaat of op vakantie in Europa, u wilt er natuurlijk op kunnen rekenen dat uw auto als een ‘zonnetje’ rijdt. Kom dus vóór uw vakantie langs voor de Renault Zomercheck en laat uw Renault voor slechts € 14,95 controleren op 10 vitale punten.

Lees meer

grote-beurtRenault onderhoudsbeurt

Rijdt u veel kilometers per jaar, dan neemt de noodzaak van goed onderhoud alleen maar toe. Een grote beurt is van belang als uw Renault slijtage ondervindt door veelvuldig gebruik.

Lees meer

onderdelenRenault banden

Hans Jongerius helpt u graag bij het kiezen van een goede band voor uw Renault. Lees meer over de juiste banden voor uw Renault. Bekijk de prijzen en maak direct een afspraak met de werkplaats.

Lees meer

onderhoudscontractRenault APK

Bijna iedere auto ontvangt in Nederland periodiek een algemene keuring. Ook uw Renault dient waarschijnlijk APK gekeurd te worden. Bij Hans Jongerius kunt u hiervoor uitstekend terecht. Als erkend Renault dealer bent u verzekerd van een professionele keuring.

Lees meer

My Renaultmyrenault-460x330

Als My Renault lid profiteert u van veel voordelen. U heeft onder andere recht op gratis hulp bij pech of schade, gratis APK, gratis zomer- en wintercheck en nog veel meer. Als My Renault lid heeft u nooit meer last van kleine ongemakken!

Lees meer

airco

Renault aircoservice

Wilt u langdurig blijven genieten van het comfort van uw airconditioning, dan is het raadzaam deze goed te onderhouden. Tijdens de aircobeurt kunt u meekijken en geven wij u graag tips.

Lees meer

onderhoudscontract

Renault onderhoudscontract

Wilt u voor een vast en laag bedrag per maand verzekerd zijn van het beste onderhoud voor uw Renault? Kies dan voor het onderhoudscontract van Hans Jongerius.

Lees meer

reparatie

Renault reparatie

Hoe betrouwbaar uw Renault dankzij de hoge kwaliteit van het merk ook is, er kan altijd iets stuk gaan of beschadigd raken. Is dat onverhoopt het geval, dan bent u bij Hans Jongerius aan het juiste adres.

Lees meer

weghulp

Renault weghulp

Renault Route Service is de hulp van Renault bij pech onderweg. U heeft daar in vrijwel heel Europa recht op bij aankoop van een nieuwe Renault.

Lees meer

ruitschade

Renault ruitschade

Het kan zomaar gebeuren: een barst of sterretje in uw voorruit. Dit vermindert uw zicht maar ook uw veiligheid. Vaak kunnen wij dit gratis voor u oplossen.

Lees meer

onderdelen

Renault Economy Parts

Bij Hans Jongerius kunt u kiezen voor originele Renault onderdelen of Renault Economy Parts, het betaalbare alternatief. Alleen de beste werkwijze en het beste materiaal is goed voor uw auto.

Lees meer

wintercheckRenault wintercheck

Als er één seizoen is waarin u 100% op uw Renault moet kunnen rekenen, dan is het wel de winter. En laat dit nu net het seizoen zijn waarin het meest van uw Renault gevraagd wordt. Doe daarom jaarlijks de Renault wintercheck!

Lees meer