Renault banden


OP ZOEK NAAR NIEUWE RENAULT BANDEN? Renault banden

Banden in een goede conditie zorgen voor een comfortabele wegligging en een relatief gunstig verbruik. Bovendien vergroten banden de veiligheid van uw Renault. Is uw auto toe aan nieuwe banden? Hans Jongerius is als erkend Renault dealer het adres voor nieuwe banden. Lees meer over Renault banden bij Hans Jongerius.

Plan een werkplaatsafspraak

RENAULT BANDENMATEN

Ieder model Renault kent diverse bandenmaten. Als erkend Renault dealer kan Hans Jongerius u van advies voorzien over de juiste bandenmaat van uw auto. Ook kunt u de huidige band op uw Renault raadplegen. Voor meer informatie over de bandenmaten van Renault kunt u gerust contact opnemen met Hans Jongerius.
Maak direct online een Renault werkplaatsafspraak voor een set nieuwe banden.

RENAULT WINTERBANDEN

Met winterbanden kunt u ook in koudere omstandigheden veilig de weg op met uw Renault. Hans Jongerius heeft als Renault dealer ervaring met het adviseren en monteren van Renault winterbanden. Behalve de rijveiligheid staan in sommige landen als Duitsland en Frankrijk boetes op rijden zonder winterbanden. Voordelen van winterbanden zijn onder andere:

  • Meer grip
  • Beter rijgedrag
  • Verbeterde veiligheid
  • Boetes in buitenland voorkomen

Op zoek naar Renault winterbanden? Neem contact op met Hans Jongerius. Ook kunt u online direct een werkplaatsafspraak maken.

RENAULT ZOMERBANDEN

Zomerbanden zijn vooral geschikt voor warmere perioden als de lente en de zomer. Wanneer u in de zomer door zou rijden met winterbanden, dan treedt er meer slijtage op en is uw wegligging minder optimaal. Het is dus belangrijk om na de winter uw banden te wisselen voor zomerbanden.
Na de winter uw banden wisselen? Neem contact op met Hans Jongerius. Ook kunt u online direct een werkplaatsafspraak maken.

PRIJZEN RENAULT BANDEN

Benieuwd naar de prijzen van de verschillende merken winterbanden voor uw Renault? Voor advies over de meest geschikte band neemt u contact op met Hans Jongerius. Ook kunt u direct online een werkplaatsafspraak maken of een offerte aanvragen.

Service offerte Plan een werkplaatsafspraak