Financial lease


Financial Lease is bij uitstek geschikt voor het MKB en voor ZZP’ers. Alleen de investering van de auto wordt gefinancierd en de auto komt op uw balans te staan. Het gefinancierde bedrag betaalt u in gelijke maandelijkse termijnen terug. Een maandtermijn bestaat uit aflossing en rente. Overige zaken, zoals verzekeringen, reparaties, onderhoud en vervanging van banden, heeft u in eigen beheer.

Omdat de auto op uw bedrijfsbalans komt te staan bent u economisch eigenaar. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van fiscale voordelen als btw-teruggave, fiscale afschrijving, investeringsaftrek of startersaftrek. Aan het einde van de Financial Lease overeenkomst bent u volledig eigenaar van de auto. U beslist zelf of u deze Renault houdt of dat u de auto inruilt voor een nieuwe Renault.

Flex Financial Lease

TIJDELIJKE ACTIE: Profiteer nu van 0% rente met een looptijd van maximaal 36 maanden. Vraag in onze showroom naar de voorwaarden

Stel zelf je Flex Financial autofinancieringscontract samen. Kies een looptijd van 36, 48 of 60 maanden en bepaal of je een deel of de gehele aanschafwaarde financiert. Je beslist zelf of je ook de services verlengde garantie en/of onderhoud wilt. Hoe meer services je afneemt, hoe lager de rente. Met 2 services betaal je slechts 1,9% rente.

Voordelen Flex Financial autofinanciering

  • Profiteren van fiscale voordelen
  • Geen overwachte kosten met verlengde garantie en onderhoud
  • Je bent eigenaar van de auto als alle maandbedragen betaald zijn
  • Flexibel: financier een klein bedrag of de totale aanschafwaarde
  • Korte of lange looptijd: aan jou de keuze
  • Financieren vanaf 1,9% rente
FLEX FINANCIAL LEASE ESSENTIAL FLEX FINACIAL LEASE SMART FLEX FINANCIAL LEASE PREMIUM
Services
Services
Verlengde Garantie (Garantie+)
OF Onderhoudscontract (My Revision /Extra Pro)
Services
Verlengde Garantie (Garantie+)
EN Onderhoudscontract (My Revision /Extra Pro)
Rente
3,9%
Rente
2,9%
Rente
1,9%

 

Neem voor meer informatie en alle mogelijkheden contact op via onderstaand formulier of bel naar een van onze vestigingen.

Contact opnemen Offerte aanvragen